[I/A]刀劍神域 記憶碎片SAO Memory Defrag 入黎討論下!

985 回覆
3 Like 0 Dislike
越黎越憎啲大蜥蜴

每次見到2隻以上 都嚇到賴屎 即開SS3定驚
可惜我主要強角都係單手劍 ...
一發未必殺到大蜥蜴
女僕隻絕劍勁唔勁

睇你拎黎打咩
我拎黎清 無王既100層塔關卡
清怪都幾快 輸出幾高
但打Boss類真係.... 好頹

但都值得升...
因為出完SS3 佢加移速攻速....
已經係最容易用同存MP最快既「鎚角」
越黎越憎啲大蜥蜴

一發未必殺到大蜥蜴

又硬淨,攻距長,帶埋麻痺
帶單手劍上場真係難打
越黎越憎啲大蜥蜴

一發未必殺到大蜥蜴

又硬淨,攻距長,帶埋麻痺
帶單手劍上場真係難打

爽皮
我放棄 真係好雞 買隻os亞初始算 留石抽絕劍好過
新活動呢
出直葉 一定要抽中
出直葉 一定要抽中

我要莉茲
出直葉 一定要抽中

我要莉茲

一直都好想要直葉,莉法 公主池中莉法專武但係又唔中角
fk,真係中左bug,解完都比隻新角我
fk,真係中左bug,解完都比隻新角我

對唔住,我on9左,或者應該話佢個解說呃人
出直葉 一定要抽中

我要莉茲

希望聽日我地都中到想要嘅角色
直葉 再比UGO劍佢
新ac好似好太多
新ac好似好太多

好好多
整左3套os 4星防具 套野其實好唔好用
新ac好似好太多

好好多

已經好好啦 又os角 愛麗絲 夠打大部分野
直葉 再比UGO劍佢

出直葉 一定要抽中

我要莉茲

中左妹妹,但我唔敢追落去,上次追左1000MD咩都無,88莉茲
中左妹妹,但我唔敢追落去,上次追左1000MD咩都無,88莉茲

好勁
本身呢lot人都勁,直葉招ss3仲要特別屈,清怪應該仲勁過ugo

好勁
本身呢lot人都勁,直葉招ss3仲要特別屈,清怪應該仲勁過ugo

但我已經有UGO清怪, 想要隻坦將來坦大BOSS, 死神個種
新英點拎?
正係中菲利亞

第一個十連爆左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞