[I/A]刀劍神域 記憶碎片SAO Memory Defrag 入黎討論下!

985 回覆
3 Like 0 Dislike

為左三石又再打上去

過到80係咪代表上到90?

我覺得你過到80, 上到100只係時間問題, 學下隻王攻擊模式磨都磨得過啦

80同100
好唔同
D細怪係極痛.....
BOSS 通常比佢2 3下殺死

之前無ugo 上到80無晒人
但未慣用ugo打65 打後去到79都過到

早知唔升桐人100lv 升ugo潛力好似大啲 至少夠坦
升篩品就係有用
本身127萬分 排第5
Os桐同亞 用左活動篩
133萬分 排第2了

我果邊第一都係135萬
升多粒可能第一

為左三石又再打上去

我覺得你過到80, 上到100只係時間問題, 學下隻王攻擊模式磨都磨得過啦

80同100
好唔同
D細怪係極痛.....

好難突4次

我玩左好耐 先突得3下
可能我0課

為左三石又再打上去

80同100
好唔同
D細怪係極痛.....

好難突4次

我玩左好耐 先突得3下
可能我0課

我都0課
桐人4突 uw v1各1突

無計啦 中過3次重覆4星
長期10抽比突破石我
升篩品就係有用
本身127萬分 排第5
Os桐同亞 用左活動篩
133萬分 排第2了

我果邊第一都係135萬
升多粒可能第一

邊個係活動飾
升篩品就係有用
本身127萬分 排第5
Os桐同亞 用左活動篩
133萬分 排第2了

我果邊第一都係135萬
升多粒可能第一

邊個係活動飾

寫住對排名有效個關 我諗係護士個關

又快少少

我三把4星武器, 舊OS 2隻 + 隻結衣公主都係44秒, 係咪已經差唔多到極限?
我見我個組排我前面個d都係有新角

唔知你邊隻舊os
正係知舊os x2 + 公主亞可以40秒極限

又快少少

我三把4星武器, 舊OS 2隻 + 隻結衣公主都係44秒, 係咪已經差唔多到極限?

唔知你邊隻舊os

我係OS桐c8763好慢
升篩品就係有用
本身127萬分 排第5
Os桐同亞 用左活動篩
133萬分 排第2了

我果邊第一都係135萬
升多粒可能第一

活飾比起Augma 多左13%輸出(排行)

又快少少

唔知你邊隻舊os

等Asuna, strea, yui up 果陣抽2單先
草緊石,我得c9同火絕降防,難用到

又快少少

唔知你邊隻舊os

我係輕課, cosplay池同OSv2池就pass算, 今期d角色感覺上淨係今期排位先有用, 泛用性唔高, 破防系列公主池好似仲勁, 除非跌出頭10, 咁到時先再考慮抽

又快少少

唔知你邊隻舊os

我係輕課, cosplay池同OSv2池就pass算, 今期d角色感覺上淨係今期排位先有用, 泛用性唔高, 破防系列公主池好似仲勁, 除非跌出頭10, 咁到時先再考慮抽

無公主亞無結衣既我就無計
今日又有41石打
終於抽齊UW
刷下排名慶祝下先
終於抽齊UW
刷下排名慶祝下先

恭喜 我早幾日都齊左
應該都仲有排用
終於抽齊UW
刷下排名慶祝下先

恭喜 我早幾日都齊左
應該都仲有排用

抽到1隻真係唔同哂
一隻破防人都冇
要成分幾鐘 唔洗玩
女雙劍係咪日和
一隻破防人都冇
要成分幾鐘 唔洗玩

見到 單隻 85等OS亞絲娜V2
50秒...

應該用5星專武 唔係一定唔會咁快

我得51秒
排第4中 佢第3
55都打唔贏正唔正常
55都打唔贏正唔正常

過到60層可以換件胸甲同埋 +1%攻稱號 , 仲有兩個星期應該上到去
中左隻 教師 用比左支4星火矛佢
仲慢過我用公主亞
又少人5combo 一下 唉

中左隻垃圾
最唔想中係佢
我唔想要太大波
中左隻 教師 用比左支4星火矛佢
仲慢過我用公主亞
又少人5combo 一下 唉

中左隻垃圾
最唔想中係佢
我唔想要太大波

今次500石無4星
55都打唔贏正唔正常

過到60層可以換件胸甲同埋 +1%攻稱號 , 仲有兩個星期應該上到去

唔夠四星用 又唔識用遠攻
55都打唔贏正唔正常

唔夠四星用 又唔識用遠攻

遠攻特別係爬塔根本弱勢, 又無得Parry, 仲要近期近戰d SS3好多都配有範圍遠攻, 搞到遠攻更加雞肋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞