[I/A]刀劍神域 記憶碎片SAO Memory Defrag 入黎討論下!

985 回覆
3 Like 0 Dislike

四把
應該換專武比Alice 定抽多把升五星

不如試下抽埋隻男
平時就咁抽
抽唔到4星係咪正常
想連專
首251抽

os亞 sao莉茲 定 SAO亞 sao西莉卡

邊隻好?
Os角真係勁好多?
首251抽

邊隻好?
Os角真係勁好多?

os
首251抽

邊隻好?
Os角真係勁好多?

os

我隻os亞絲打 已連佢既專專武
151石加150石 抽到了.....

再250抽到隻OS詩乃

差多隻成團
sao 絶劍
歌手莉法
alice
同新yui
邊隻potential最大?
sao 絶劍
歌手莉法
alice
同新yui
邊隻potential最大?

絕劍 或 alice
大家d 2星3星武器用黎做乜?

賣?
大家d 2星3星武器用黎做乜?

賣?

3星升到4星既就升左佢黎用
邊有咁多4星專武
國際版同日版啲機率係唔係唔一樣 台版首抽抽極都冇4星,日版一抽就中莉法

請問日版啲活動多過台國際版好多?
國際版同日版啲機率係唔係唔一樣 台版首抽抽極都冇4星,日版一抽就中莉法

識玩一定玩日版

一樣 兩邊既差距係章數唔同 其他同步晒
幾日都未推到一頁
乜真係冇野好講咩
新手留個名
日版 國際版 兩邊都有玩
好辛苦
好辛苦

已經好好多啦對比一開始
好辛苦

已經好好多啦對比一開始

係 不過排名屈角色
今次排名個後篇 臨尾2分鐘第35上返第8
可惜日版只可以16
Hea住玩,淨係清任務拎石
兩個os十抽得莉茲
11+11抽一把單手劍都抽唔到, 想課把OS專武俾莉茲先發現隻game d點都幾貴, 課6xx 唔好話中莉茲專武, 會唔會隨時一把四星都唔中
其實係我黑仔定機率真係低? 抽左66次 OS專武中得兩把保底非OS4星
其實係我黑仔定機率真係低? 抽左66次 OS專武中得兩把保底非OS4星

應該係黑仔 我日版5次11連os 0 4* 得隻桐狗打飛機 國際版 第一次11連2隻尤吉歐 抽武器中晒水土2把專

應該係黑仔 我日版5次11連os 0 4* 得隻桐狗打飛機 國際版 第一次11連2隻尤吉歐 抽武器中晒水土2把專

d鑽又減價你搞到我又想抽多次
留個名先

尋晚屎忽痕抽左3次11連os
頭2個都係利茲 最尾就白果
之後抽武11連又白果

我啲石呀
有個強制11連抽,新手啱啱玩是咪抽呢個最好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞