[I/A]刀劍神域 記憶碎片SAO Memory Defrag 入黎討論下!

985 回覆
3 Like 0 Dislike
想棄 1250石得1隻 好on9
上面1000石4隻

得戚啦你 快d升完打今次ev 今次多好多獎勵

比隻雞中咁多

唉 愈望愈傷心 0課儲儲埋埋想抽啲正野
抽UW V1抽750先1隻
OS唔計必中2次 1250就2莉茲+1桐人
今次1250先1西

只好講句好彩0課 但技術唔夠 見人os桐5x秒完到100lv第1關
上面1000石4隻

比隻雞中咁多

咩叫EV
上面1000石4隻

比隻雞中咁多

咩叫EV

Event
上面1000石4隻

比隻雞中咁多

咩叫EV

Event

西莉卡角色介紹?
31石

我就黎忍唔住課金
上面1000石4隻

比隻雞中咁多

今次1250先1西

只好講句好彩0課 但技術唔夠 見人os桐5x秒完到100lv第1關

我同你差唔多
我就黎忍唔到手 想課下
上面1000石4隻

比隻雞中咁多

今次1250先1西

我同你差唔多
我就黎忍唔到手 想課下

勸大家唔好啦, 我最近一個月課左$2000都唔係抽到好多好野, 你課完抽唔到更加訓唔著
上面1000石4隻

比隻雞中咁多

今次1250先1西

我同你差唔多
我就黎忍唔到手 想課下

勸大家唔好啦, 我最近一個月課左$2000都唔係抽到好多好野, 你課完抽唔到更加訓唔著

依隻game叫多石送 但出得密
0課都只係可以有心水all in
10+1連抽人一下定生死 如果似抽武都無咁嬲

有v1 alice同os桐人連專 算係咁
以前得ALO絕劍同SAO西 諗起都
仲係做阿二
傻仔組 511萬分 都有第4中

課左1次358 11抽

課左1次358 11抽

歐洲利雲

課左1次358 11抽

歐洲利雲

仲有3隻4 3隻3
我大部分都係1隻3 10隻2
留名棄驚
是但一隻愛 莉 亞 由
我已經滿足
留名棄驚
是但一隻愛 莉 亞 由
我已經滿足

咁我係咪棄得
其實我唔貪心 中返隻新野就夠
好似好耐無中過4星
我好想中alice
邊位巴打
邊位巴打

Youtube 都唔少二千鑽無四星

聽日岀,免費角叫做好過無啦

又有石就真既
痴線

又係鎚 又係風 又係由紀

同女僕由紀有咩分別

我唔想我隻女僕由紀 比人以為我用免費角

又有石就真既

有免費角實際d, 俾石我都係抽唔中4星
痴線

同女僕由紀有咩分別

你個隻肯定勁過免費角好多啦
痴線

同女僕由紀有咩分別

冇battle skill真係手感差好遠
痴線

同女僕由紀有咩分別

冇battle skill真係手感差好遠

上期暗個隻真係on99
再上期隻silica都叫用得下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞