[I/A]刀劍神域 記憶碎片SAO Memory Defrag 入黎討論下!

985 回覆
3 Like 0 Dislike
排位一隻當期角 = 頭10, 兩隻 = 頭3, 第1一定係有四五隻
排位一隻當期角 = 頭10, 兩隻 = 頭3, 第1一定係有四五隻

呢樣真

我已經試過2次抽到當期角1隻永遠都爬唔到上第3

呢樣真

望到第三果個544萬分再望下自己個d角色試都廢事試, 我覺得起碼應該分 4-5同 6-10, 4-10的話根本無動力爬
已經第2000石無中 4*

我明
會唔會太易...
40層 一take 過全S

40打後你會收返呢句

60滅團 sosad 今次比上次難左

我明

我儲多500石挑戰下你地位

呢樣真

望到第三果個544萬分再望下自己個d角色試都廢事試, 我覺得起碼應該分 4-5同 6-10, 4-10的話根本無動力爬

宜家4-10已經好好啦
再分既話 6-10 可以有幾多個金幣

我明

岩岩又射左250落海 想追隻ugo都咁難

我明

我想抽隻直葉咋

我明

我想抽隻直葉咋

我明

我想抽隻直葉咋

你個仆街比你抽晒
依排一係唔中 一中就重覆
應唔應該推啲4星上100lv?

勁既當然推

勁既當然推

桐人 alicev1 都係少血
想課金抽新角色打100層但新OS v2完全唔適合100層
點解唔出新水角色+坦黎比大家打火死神, 肯定多人課過OS v2
想課金抽新角色打100層但新OS v2完全唔適合100層
點解唔出新水角色+坦黎比大家打火死神, 肯定多人課過OS v2

應該比你用番依排抽個啲去打
出水妹妹 火槍個堆都用得番

可惜咩都無
水菲利亞夠哂屈
原來又得返半個鐘 求求其其打左2個C 32名
有2粒突破石 突新alice定泳裝直葉好
61-80開始有d難打 74層 Gleam eyes 滅左團, 等d人打埋出75, 80 出攻略我再分配下角色
61-80開始有d難打 74層 Gleam eyes 滅左團, 等d人打埋出75, 80 出攻略我再分配下角色

60點過
原來又得返半個鐘 求求其其打左2個C 32名

我1s1a得3x名

60點過

我有水著妹妹同UGO v1 0技術過
65火死神
74青眼
75蜘蛛
80強化狗頭人

60攻略: https://www.youtube.com/watch?v=OkCalRHKSZE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞