[I/A]刀劍神域 記憶碎片SAO Memory Defrag 入黎討論下!

985 回覆
3 Like 0 Dislike
新手問題

1. Yuna把劍升做4星 +40 會唔會仲廢過抽返黎個d 3星 +30? 我見Yuna把劍3星d 數值低到

2. 活動送個隻火Silica係咪無專武專防裝?

3. 使命入面個d咩金之精靈銀之精靈係邊關會出現?

缺武器既刷返黎個把幾有用
送個隻無專武防 如果有os西個件武就勁
使命個個要刷打魚個關 關卡紫色既

我發覺 80lv想一分鐘內過絕級 冰火龍, 格里芬, 夢之袖子 都幾困難, 玩左成晚都過唔到, 真係唔知係我細力定我d隊友細力
玩玩下其實都幾好玩,如果佢再整靚啲應該會hit好多
留個名先

尋晚屎忽痕抽左3次11連os
頭2個都係利茲 最尾就白果
之後抽武11連又白果

我啲石呀

os石抽好伏,我500粒都係白果
有個強制11連抽,新手啱啱玩是咪抽呢個最好

係 抽完250 可以用1粒再抽 中OS桐狗 亞可以開波

OS西都幾好, 中其他就del game再down過啦

點解250石都咁難打

印象中打到第3章唔知幾多關 之後全協力就刷完250

有冇辦法快D

我發覺 80lv想一分鐘內過絕級 冰火龍, 格里芬, 夢之袖子 都幾困難, 玩左成晚都過唔到, 真係唔知係我細力定我d隊友細力

因為要hit數 要打得快要hit數高 加傷加太多

抽左兩次 11 抽
開局有無問題??

抽左兩次 11 抽
開局有無問題??

開得啦 OS亞推王快

隊友唔避招又要再連過, 所以打得慢, 最慘仲要無咩人打冰火龍絕級, 搞到仲未解到
愛麗絲優吉歐打天下

隊友唔避招又要再連過, 所以打得慢, 最慘仲要無咩人打冰火龍絕級, 搞到仲未解到

因為已經過晒時
11抽冇4星
有無人有興今晚刷下料
11抽冇4星

你唔係抽保底果個?
11抽冇4星

你唔係抽保底果個?

原來有保底
11抽冇4星

你唔係抽保底果個?

原來有保底

唔緊要,我首抽都刷左3次,啱啱先開局
我想問ss3點有架
我想問ss3點有架

升到50LV 解放能力
想問大家打王個時用一隻手玩定兩隻手玩? 我本身用一隻手單好似擋招避招慢
想問大家打王個時用一隻手玩定兩隻手玩? 我本身用一隻手單好似擋招避招慢

右手手指玩 左手開技

右手手指玩 左手開技

咁靈活

右手手指玩 左手開技

咁靈活

上巴哈見到個個打排名都打到360萬分,我手殘打到200萬分都偷笑

右手手指玩 左手開技

咁靈活

上巴哈見到個個打排名都打到360萬分,我手殘打到200萬分都偷笑

我日版亂打337 國際版好認真打377
個公主抵唔抵抽

右手手指玩 左手開技

咁靈活

我日版亂打337 國際版好認真打377

睇片個個都無損過關,自己打個時就係咁食招檔唔切檔錯時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞