[I/A]刀劍神域 記憶碎片SAO Memory Defrag 入黎討論下!

985 回覆
3 Like 0 Dislike

無剋屬無破防角係咪打唔到二百三十萬分

好似係 我仲未打
我見大部分都要有隻風角先上到230

咁我收工算, 以我手上角色試落去都係最多偷多幾刀快多幾秒, 應該過唔到230

劍舞個隻莉法可能都得既

玩左三個星期無莉法

唔緊要 我都無
日版125 中左一隻

好似係 我仲未打

咁我收工算, 以我手上角色試落去都係最多偷多幾刀快多幾秒, 應該過唔到230

劍舞個隻莉法可能都得既

劍舞莉法 拎杖的
有咩用

好似係 我仲未打

劍舞個隻莉法可能都得既

劍舞莉法 拎杖的
有咩用

我睇youtube 有d人用黎第二關清怪
最快都係打得41秒
上面條友39點追好
終於 5隻角連哂專
新手上路有咩要注意
得SAO西同OS西
新手上路有咩要注意
得SAO西同OS西

無野要注意

打關拎石抽角 完

我無莉法 無友紀
眼白白MISS左幾十粒石

我無莉法 無友紀
眼白白MISS左幾十粒石

有隻....女僕有紀
用鎚
拎C..... 最後2關得2粒石x2

Btw 有咩慘過...
抽女僕 抽中2隻... 但係最廢果2隻
亞絲娜同有紀
得隻 3星武 公主Yui 唔夠力就俾人踢出頭10

唉我打極都唔過頭20...

我好似210萬分

我好似210萬分

無打斜出SS3角就已經輸左幾秒先 無靚武再輸多十幾二十秒, 今次仲要咁簡單, 注定最後幾日俾人踢落去
無莉法 無有紀 等收皮

排名39秒又比人上返去 又收皮

我好似210萬分

無打斜出SS3角就已經輸左幾秒先 無靚武再輸多十幾二十秒, 今次仲要咁簡單, 注定最後幾日俾人踢落去

已放棄啦
劍舞角又唔係勁....

我好似210萬分

已放棄啦
劍舞角又唔係勁....

我要守住4至10咋
我個組第三46秒,而家個陣有無機過佢?

尤吉歐可唔可以秒後面
中意左直葉

尤吉歐可唔可以秒後面

第一波得50 combo唔得,第二三波秒到
0課 玩左一個月

70層止步

第二同我差成5秒 應該冇死啦掛

尤吉歐可唔可以秒後面

咁應該唔得,你有咩人用

第二同我差成5秒 應該冇死啦掛

你呢個陣好似可以30頭

尤吉歐可唔可以秒後面

咁應該唔得,你有咩人用

仲有隻OS娜不過得一把4星細劍,過唔到咁我唔試啦,反正應該唔會跌岀頭十
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞