[I/A]刀劍神域 記憶碎片SAO Memory Defrag 入黎討論下!

985 回覆
3 Like 0 Dislike

得呢隻降防用真係難打

點做到0傷

得呢隻降防用真係難打

點做到0傷

今次隻王無隨機攻擊, 0傷易過之前

試左五次最快都係48 我個組第一47,有無方法可以追個秒?

絕都未打得好 一定要打2次?

絕都未打得好 一定要打2次?

係, 但第二次打到一半佢會訓低俾你SS3

得呢隻降防用真係難打

巴打我今日上巴哈同百度都見到你100/f段片, 睇左少少, 覺得你整攻略片好過其他youtuber, 有好好介紹隻王d招同打法 繼續努力
127萬分拎到金章算.呢家..第4 希望慢慢跌落去頭10

127難少少頭十,今次太易,個個都有os角

得呢隻降防用真係難打

巴打我今日上巴哈同百度都見到你100/f段片, 睇左少少, 覺得你整攻略片好過其他youtuber, 有好好介紹隻王d招同打法 繼續努力

多謝支持

我用 公主亞 OS亞桐
os亞2突連專...

0傷 64秒
不過再完美 55至60秒都應該得

我用 公主亞 OS亞桐
os亞2突連專...

0傷 64秒

點解os角會易 食飾物加成?
今次比起死神兩連戰 ...
好易就做到0傷同完美
64秒 我後期甩左Combo 同埋回血後大技
我避開出技 無格檔

我用 公主亞 OS亞桐
os亞2突連專...

0傷 64秒

Os角打無屬性怪物1.3 定1.5倍傷 好似....?

我用 公主亞 OS亞桐
os亞2突連專...

0傷 64秒

我無玩篩 但一定會有幫助
OS食正加成再加成

我用 公主亞 OS亞桐
os亞2突連專...

0傷 64秒

我無玩篩 但一定會有幫助
OS食正加成再加成

唔得閒打 os得桐v1同莉茲 快極有限

我用 公主亞 OS亞桐
os亞2突連專...

0傷 64秒

公主結衣加OS桐亞去到44秒

點組好
用新娘打完全唔痛
曲線灑 直葉

為左三石又再打上去

為左三石又再打上去

過到80係咪代表上到90?

又快少少

又快少少

我三把4星武器, 舊OS 2隻 + 隻結衣公主都係44秒, 係咪已經差唔多到極限?
我見我個組排我前面個d都係有新角

為左三石又再打上去

我覺得你過到80, 上到100只係時間問題, 學下隻王攻擊模式磨都磨得過啦
今次排名係咪要降防 今次個望落簡單 早d打先

為左三石又再打上去

我覺得你過到80, 上到100只係時間問題, 學下隻王攻擊模式磨都磨得過啦

80同100
好唔同
D細怪係極痛.....
BOSS 通常比佢2 3下殺死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞