[I/A]刀劍神域 記憶碎片SAO Memory Defrag 入黎討論下!

985 回覆
3 Like 0 Dislike
排名仲未打絕+1
無乜心機打
睇完v2介紹
好似又係OS亞玩晒
好高連擊
連技都冇新意,呢期真係抽唔落
os娜招技長到咁
睇完v2介紹
好似又係OS亞玩晒
好高連擊

今次明顯直葉勁好多喎
高連擊但最後個幾下低攻
直葉2連擊劈背高攻
準時抽次11連os v2

又唔中四星,好似已經習慣左唔中

Same here
個pool有啲短 可能hit數少 覺得唔勁
但打塔要快 一擊逃退 又好似有啲道理
桐人招ss3好似起UW小説出過

亞絲娜絕+1有難度 打左幾次先攞齊石
睇完v2介紹
好似又係OS亞玩晒
好高連擊

今次明顯直葉勁好多喎
高連擊但最後個幾下低攻
直葉2連擊劈背高攻

感覺直葉係疊起combo再出黎尾刀
2連但幾勁

咩招黎? 唔多記得

3隻主力 爆哂SS3
岩岩好完場
妹妹連擊少, 斬得快, 攻高, 同新UGO 差唔多用法
桐人根本係聖誕桐翻版, 覺得仲屎過V1
新亞連擊同舊亞差唔多, 但SS3持續時間太長, 而且太容易揮空, 而且呢招技都係炒冷飯(日服)

無愛唔抽好過抽, 同上期塔校服池一樣無乜用
新亞連擊同舊亞差唔多, 但SS3持續時間太長, 而且太容易揮空, 而且呢招技都係炒冷飯(日服)

塔校服池唔係坦咩?今次坦都唔係

塔校服池唔係坦咩?今次坦都唔係

塔係美人魚?校服早少少

咩招黎? 唔多記得

打Admin個陣單手劍奥義 有劍氣
雙手劍變兩下

唔肯定有無記錯

咩招黎? 唔多記得

打Admin個陣單手劍奥義 有劍氣
雙手劍變兩下

唔肯定有無記錯

無乜印象 淨係記得成日Vorpal Strike用心意技加長距離
抽左1250 MD中一隻都覺得自己好好彩
今期隻獎牌抽 友紀或者莉法屌唔屌得過?(雖然都係唔多勁)
今期隻獎牌抽 友紀或者莉法屌唔屌得過?(雖然都係唔多勁)

友紀好似幾勁
https://www.youtube.com/watch?v=9EDqswRIyU0&t=36s
打完20層
發覺打唔到21層

原來要隔日出
搞到我打左2次
今次出OS Ver.2
會唔會出返os裝備event架
無理由抽完又冇os專用裝咁慘
今次出OS Ver.2

唔係長開咩?
750石又倒左落海
抽到心灰意冷
今次出OS Ver.2

唔係長開咩?

唔係YUNA個套喎
係OS件衫同個耳飾仲有咩

日版
今次出OS Ver.2

唔係長開咩?

唔係YUNA個套喎
係OS件衫同個耳飾仲有咩

日版

OS EP0尾關 桐人同10F boss係封面
無協力

打左成個鐘 每關都縮唔到多2秒

第2名有2隻光屬 好羨慕

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞