[I/A]刀劍神域 記憶碎片SAO Memory Defrag 入黎討論下!

985 回覆
3 Like 0 Dislike
中愛麗絲,搞掂

0 課得返26 粒石 手痕單抽
中愛麗絲,搞掂

有第一隻算,唔追了
中愛麗絲,搞掂

屌自從我上次抽到4*公主亞絲娜之後 11連左3次OS都冇4*
著甲優吉歐
但舊果隻好似好用D

舊個2隻實用好多

但新個隻優吉歐 好J好多
我想問新個D UW event 裝備
舊版允吉歐 用會唔會有bs加乘?
定指定要新版先有用?
定指定要新版先有用?

同名就有

100lv 90lv 仲要3隻齊專 課幾多
[img]https://holland.pk/r7xbel93[/im]

好少ja
同fgo比簡直係蚊比牛比
又有石搏OS桐把武
[img]https://holland.pk/r7xbel93[/im]

好少ja
同fgo比簡直係蚊比牛比

姐係幾多
定指定要新版先有用?

同名就有

舊版會唔會出
呢隻可惜冇補血,我用勁既舊人,絕劍果啲同佢都差唔多
定指定要新版先有用?

同名就有

舊版會唔會出
呢隻可惜冇補血,我用勁既舊人,絕劍果啲同佢都差唔多

舊版愛麗絲真係打到啪啪聲
可惜無聲
本來見佢減價諗住買850鑽,但44抽完中0隻咁黑仔都係不了
又有石搏OS桐把武

屌 頭先300石抽UW武 諗住4星出親都係劍

結果又伏晒 玩番到依加600石得1把4星武
新手報到
岩岩儲到250石,抽邊個最好?
新手報到

251 保底池 是鐵定

雜池 無得25一抽果個...

抽中 os三巨頭... 是但一隻都開得波
新手報到

251 保底池 是鐵定

251保底池個意思係有251粒石以上先好抽?
新手報到

251 保底池 是鐵定

我明啦
加多粒石必定有4星果個
Thanks
新手報到

251 保底池 是鐵定

我明啦
加多粒石必定有4星果個
Thanks

請留意os三巨頭第三個係犀利士,如果你知就更好

無剋屬無破防角係咪打唔到二百三十萬分

好似係 我仲未打
我見大部分都要有隻風角先上到230

好似係 我仲未打

咁我收工算, 以我手上角色試落去都係最多偷多幾刀快多幾秒, 應該過唔到230

好似係 我仲未打

咁我收工算, 以我手上角色試落去都係最多偷多幾刀快多幾秒, 應該過唔到230

劍舞個隻莉法可能都得既

好似係 我仲未打

劍舞個隻莉法可能都得既

玩左三個星期無莉法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞