[I/A]刀劍神域 記憶碎片SAO Memory Defrag 入黎討論下!

985 回覆
3 Like 0 Dislike
個公主抵唔抵抽

好似唔夠OS UW勁,0課輕課就唔好抽啦
詩乃真係好好J
個公主抵唔抵抽

公主勁 亞同西好勁,因為有加連擊時間自回MP降攻防其實唔差
其他我無特別留意 呢2隻都係SS級
個公主抵唔抵抽

公主勁 亞同西好勁,因為有加連擊時間自回MP降攻防其實唔差
其他我無特別留意 呢2隻都係SS級

算都係唔抽,學xylo巴話始終0課,抽左我驚唔夠石uw
隻game好正
想問下今次排名我搵 OS亞絲娜 SS3打王佢會退後幾步, 然後佢下招出得快我走唔切埋去擋, 係咪我有邊度我做錯左?
想問下今次排名我搵 OS亞絲娜 SS3打王佢會退後幾步, 然後佢下招出得快我走唔切埋去擋, 係咪我有邊度我做錯左?

退完個下 要即刻禁實準備擋,除非佢係跳起斬個下可以偷多1-2刀
屌,完全冇人打石,個個打活動
都唔洗你比個咩人,求其比個20lv我入場都好啊
莉法 冰果隻大家感覺如何

退完個下 要即刻禁實準備擋,除非佢係跳起斬個下可以偷多1-2刀

你係睇技去決定擋同避定係背隻王個攻擊模式, 輔助移動又洗唔洗關左去?
唔該

你係睇技去決定擋同避定係背隻王個攻擊模式, 輔助移動又洗唔洗關左去?
唔該

睇技 睇範圍做反應,背都可以今次都算固定 見到草就跳
關左通常都係高手 因為關左會成日空大
莉法 冰果隻大家感覺如何

公主個隻?
有咩辦法可以攞多啲4星武器,屌佢成堆法杖,同弓,我想要細劍啊
有咩辦法可以攞多啲4星武器,屌佢成堆法杖,同弓,我想要細劍啊

屌,唔敢啊
你知呢隻game啲機率幾西架la
儲成堆歌女神,4星都唔係好勁,啲好野就死都唔出

屌,唔敢啊
你知呢隻game啲機率幾西架la
儲成堆歌女神,4星都唔係好勁,啲好野就死都唔出

係抽個時留d三星武器合上四星
聽日岀100/F event,不過我先玩得一個星期多d應該唔夠角色打到最後
頂你係咪咁易360萬分呀, 我玩左成晚都唔可以無傷過+1關, 真係手殘+眼殘
頂你係咪咁易360萬分呀, 我玩左成晚都唔可以無傷過+1關, 真係手殘+眼殘

練多d就得
雖然我都係得379
呢度有無人換帳
手頭上有
日服 公主莉法x2 公主結衣 公主西莉卡

國際服 OS娜 OS西莉卡 4星 莉茲 黑鬼 ALO桐人

有無人有公主亞斯娜有興趣換

我上面第一名個仆街課長 亂打都高分過我
我屌 層層疊得16層上到

點解可以咁快就打完三隻

點解可以咁快就打完三隻

combo高同埋傷害高
好難講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞