[I/A]刀劍神域 記憶碎片SAO Memory Defrag 入黎討論下!

985 回覆
3 Like 0 Dislike

有圖有計傾 我開game玩左排
咁岩出os先玩番

我都叫幾黑仔

有os桐 Alice 都算好啦

舊版神角sao西莉卡 絕劍
比你拎哂 運氣係哂舊角度

其實係 2個都齊專 但上次都係打到68F就收皮
比上不足比下有餘囉
我都係68層
贏唔到70死神

果陣仲未有alice2
得os桐亞 公主亞 擔大旗...
我都係68層
贏唔到70死神

果陣仲未有alice2
得os桐亞 公主亞 擔大旗...

假設佢同之前一樣
打完依期會好啲 依排打死神學彈刀

咁岩出os先玩番

我都叫幾黑仔

比上不足比下有餘囉

真係好
我都想要OS亞連專
無課
有 Os亞絲娜連專 Alice2連專 絕劍連專
OS桐(4星武)
公主亞(4星武)獅子C奶 OSC奶
女僕亞 女僕由紀

仲有4隻B級舊角4星
唔計免費4星

係唔係算有交代

其實你個ACC 都唔錯
有雙ALICE OS娜 + 火詩乃 打排位都唔會差得去邊

咁岩出os先玩番

我都叫幾黑仔

比上不足比下有餘囉

真係好
我都想要OS亞連專

好奇一問點解os亞同西咁多人建議 由其係亞
無課
有 Os亞絲娜連專 Alice2連專 絕劍連專
OS桐(4星武)
公主亞(4星武)獅子C奶 OSC奶
女僕亞 女僕由紀

仲有4隻B級舊角4星
唔計免費4星

係唔係算有交代

唔識分grade 有無個網既link?

你比我好好多啦

我都係睇game8
個傻仔網

https://game8.jp/sao-md/useful/85463
岩岩睇
最強角OS亞退到第4第5
新娘Alice全game 第一位
泳裝 直葉 第二
新娘由絕 第二

OS娜勁在回MP快, SS3攻速快,回血,擊退,硬直
依家D新角都帶瞬間回血, 暈眩, 真係要退位喇, 不過佢仍然係一隻好強既角色
完全符合第四/五既地位

咁岩出os先玩番

我都叫幾黑仔

比上不足比下有餘囉

真係好
我都想要OS亞連專

好奇一問點解os亞同西咁多人建議 由其係亞

os西莉卡偷刀王, 輸出又高, 最主要有優秀既衝排位能力
當然依家新娘西比OS西好D
頭15位 既一線角

OS亞西桐3隻
泳裝直葉
星座亞絲娜
UGO Alice V2
UGO Alice V1
公主西 公主YUI
新娘 愛亞莉由 4隻
專武係咪一定要抽先有
專武係咪一定要抽先有

基本上係 你中4隻 快d抽
專武係咪一定要抽先有

300石一個都無
今set 新娘武能力爆標地勁
專武係咪一定要抽先有

300石一個都無

之前抽OS武抽咗5次11連得兩把桐劍
抽武伏撚到
今次100/F角竟然無坦,os v2雖然攻高但無加防加回血100/F打到後面會唔會好快死
今次100/F角竟然無坦,os v2雖然攻高但無加防加回血100/F打到後面會唔會好快死

70F後係咪每關都要打大boss?

最多帶班杖既回血

真係冇誠意,起碼加埋克萊因 yuji果啲啦

我地某位巴打準備抽到pk

btw近期佢老婆第二女主角出個幾隻都好勁

我地某位巴打準備抽到pk

btw近期佢老婆第二女主角出個幾隻都好勁

屌啦星
我抽os桐抽左1750石
宜家又出新

除非係放煙花大技啦 唔係我都係唔抽 (希望忍到手)
妹妹好大波

痴撚線

要課金了
又出新
邊有咁多石抽
可能我好少少
公主西莉卡 結衣 OS亞 新alice 舊UGO 泳池直葉 菲利亞 好似係咁叫
又出新
邊有咁多石抽
可能我好少少
公主西莉卡 結衣 OS亞 新alice 舊UGO 泳池直葉 菲利亞 好似係咁叫

百層塔
又出新
邊有咁多石抽
可能我好少少

百層塔

上次個100層 我卡左90幾就無打
今次個個唔知點

70F後係咪每關都要打大boss?

最多帶班杖既回血

班杖打大佬個時好易被秒
又出新
邊有咁多石抽
可能我好少少

11 13號送25石
依幾日打班女人又100石
yuki個到又100幾
百層塔就睇你打到幾上 石都有既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞