[I/A]刀劍神域 記憶碎片SAO Memory Defrag 入黎討論下!

985 回覆
3 Like 0 Dislike
盡力
刷完6個光飾品再衝
盡力
刷完6個光飾品再衝

天外有天
盡力
刷完6個光飾品再衝

天外有天

點做到 佢係咁回又成日落雷
盡力
刷完6個光飾品再衝

天外有天

點做到 佢係咁回又成日落雷

第2map 冇比死神劈到應該就唔會落雷
我記得上次出完女僕banner第二日就出左UW v2, 今次光banner我都係等一等先, 話唔定有UW v3

竟然係出返ver 1, 雖然我想要Alice v1但已經有Ugo v1, 都係忍忍手等抽100層坦banner算
完全抽唔到新娘....
以目前人腳...無光角
玩到完美應該最高得510萬分
暫時498萬分...
2回合比人扣左20000傷
唉...我果組有一個549萬分
又係一隻新娘都無...
但有公主亞 仲有2隻光角....
其實我想問 用返自己屬既飾品 係咪同特效飾品一樣?
好似o愛麗絲角用土屬飾品 本身食到飾品技都係3%攻 但轉光飾品一樣係3%特效 仲可能少左個專用技
我記得上次出完女僕banner第二日就出左UW v2, 今次光banner我都係等一等先, 話唔定有UW v3

竟然係出返ver 1, 雖然我想要Alice v1但已經有Ugo v1, 都係忍忍手等抽100層坦banner算

我有Alice v1 想抽Ugo v1
ugo 0突都已經好坦

ugo 0突都已經好坦

只想要新娘

你老婆呢

ugo 0突都已經好坦

只想要新娘

唉屌真係嬲 無技術得一隻比人屈到喊
公主亞又勁 後悔個陣無抽
人物3抽出莉法 武器3抽出細劍

你老婆呢

都未up
有冇巴打介紹下今次光banner, 我見SS3唔加攻但攻略網比左其中兩隻滿分, 真係咁勁? 有少少心動想抽
https://game8.jp/sao-md/character/84189
有冇巴打介紹下今次光banner, 我見SS3唔加攻但攻略網比左其中兩隻滿分, 真係咁勁? 有少少心動想抽
https://game8.jp/sao-md/character/84189

抽啦

利申一隻都無

抽啦

利申一隻都無

頭先真係差d忍唔到手 佢scout個d BGM真係會令人好想抽, 不過理性都係等100層Banner實際d, 我冇坦角又手殘唔抽返隻坦應該過唔到100層

又暈又回血好難唔勁
有得試技能 ,特別係alice 好屈
509萬分 排住第3

希望有頭10
圖一冇專武單打

圖一冇專武單打

抽UW 2%
有專武咪35秒內

我單隻公主亞 無專武 無突
最快1分10秒
屌你老母傳銷狗
我打撚左半個鐘先有一次可以40秒內過關
仆你個臭街打黎搞到我電話HANG左機
重新開GAME佢入返主城唔係入返關
又要打過呀 仆你個街

傳銷狗老母比狗屌生愛滋!
55抽武 得一把弓
屌 我都冇弓角

同乜撚都冇 冇分別
仲要啲3星武都唔齊 升唔撚到4星 卡撚住哂
嬲到仆街 賣撚哂啲3星武算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞