[I/A]刀劍神域 記憶碎片SAO Memory Defrag 入黎討論下!

985 回覆
3 Like 0 Dislike
邊度有新聞睇,想知幾時會出新人
雖然應該都冇咁快

巴哈

點解巴哈咁旺,呢度
雖然應該都冇咁快

巴哈

點解巴哈咁旺,呢度

出個陣好多人玩 之後10萬分一次活動 個個棄晒
雖然應該都冇咁快

巴哈

點解巴哈咁旺,呢度

玩左幾日隻game 係好玩既又好考驗技術
但我覺得可以出多啲野玩 如對打,積分戰等等
另外開多人房果部份可以再做好啲
開房搵人打又難,搵房又難
如果唔係就打完主任後變左日日刷素材裝備渡日
雖然應該都冇咁快

巴哈

點解巴哈咁旺,呢度

對打就算啦 屈課金
晏就2點完左個個排名 仲未派獎既

48小時內

到宜家仲未見派獎
定係我已經自動拎左
雖然應該都冇咁快

巴哈

點解巴哈咁旺,呢度

對打就算啦 屈課金

對打冇3個100lv盞比人屈死
佢費事傷害0/少課玩家既自尊心姐

48小時內

到宜家仲未見派獎
定係我已經自動拎左

通常係第2日2-4點左右有

48小時內

到宜家仲未見派獎
定係我已經自動拎左

我仲差3個金牌可以抽 雙劍桐 個pool
所以好想快啲收到

48小時內

到宜家仲未見派獎
定係我已經自動拎左

所以好想快啲收到

唔係幾好用其實
純粹用嚟撐場面,不過呢隻game咁孤寒,有4星比你都已經謝主隆恩
70層屌你老尾咁鳩難打
依排虛空斷章仲未有更新
但30F就卡關 抽多250石OS又白果
成1000石得2隻莉茲

48小時內

到宜家仲未見派獎
定係我已經自動拎左

所以好想快啲收到

唔係幾好用其實
純粹用嚟撐場面,不過呢隻game咁孤寒,有4星比你都已經謝主隆恩

衰衰地都叫4星
唔通抽艾基爾咩
依排虛空斷章仲未有更新
成1000石得2隻莉茲

出左虛空 玩左一個星期就冇再開過部ps4
想問下玩得耐既巴打,武器會唔會好似角色咁
定期有機率提升,定淨係得角色有機率提升
依排虛空斷章仲未有更新
成1000石得2隻莉茲

出左虛空 玩左一個星期就冇再開過部ps4

26號有料DLC 好似仲未問你定另一個巴打攞sp384對鞋 之後再慢慢打
想問下玩得耐既巴打,武器會唔會好似角色咁
定期有機率提升,定淨係得角色有機率提升

只會配返相應pool既專武
或者武器交換4換1
3星人得鎚角用得過
宜家連艾基爾都要上場

48小時內

到宜家仲未見派獎
定係我已經自動拎左

今日收到後即刻抽中左桐狗
雖然好似廁娜比較好用
新手一問 我玩日 依家首抽一定4星 應該係刷首抽定250石抽OS好?
新手一問 我玩日 依家首抽一定4星 應該係刷首抽定250石抽OS好?

識睇日文

48小時內

到宜家仲未見派獎
定係我已經自動拎左

今日收到後即刻抽中左桐狗
雖然好似廁娜比較好用

外掛狗普攻太慢
呢隻廁娜咩黎架

抽OS/UW pool 抽到想要既or 雙4星起完手 再儲石抽新手必中4星

識睇日文

玩呢隻game都唔洗識日文既

玩日服感覺又易中d 又多人d

好想課金抽os桐把武

如果os桐連專 有冇得keep住用返一段時間唔洗淘汰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞