[I/A]刀劍神域 記憶碎片SAO Memory Defrag 入黎討論下!

985 回覆
3 Like 0 Dislike

好想課金抽os桐把武

如果os桐連專 有冇得keep住用返一段時間唔洗淘汰

依家活動加埋送400石 睇下中唔中到先課啦

好想課金抽os桐把武

400石計埋廁娜活動woo

好想課金抽os桐把武

打得贏既 已經抽哂

中鎚 小刀 細劍

3把又要留 唔換得
睇番100層 著換個件衫可以出擊多一次?

但d stat好差
睇番100層 著換個件衫可以出擊多一次?

但d stat好差

好似唔係 係水手服可以出多次
3星人得鎚角用得過
宜家連艾基爾都要上場

三星鎚角升爆夠唔夠solo 21-40中間d小怪關?
3星人得鎚角用得過
宜家連艾基爾都要上場

唔夠
但用武器打弱點 叫好過 用舊4星唔連專
3星人得鎚角用得過
宜家連艾基爾都要上場

唔夠

咁我都係唔升, 得5隻四星過唔到21-40, 就算升隻三星鎚都過唔到40, 升一隻都唔平, 都係慳返好過
3星人得鎚角用得過
宜家連艾基爾都要上場

唔夠

咁我都係唔升, 得5隻四星過唔到21-40, 就算升隻三星鎚都過唔到40, 升一隻都唔平, 都係慳返好過

快啲出新人/新幾率up la
宜家真係抽唔落
想問下尤吉歐有無好似OS個種專用裝甲? 金色個件係女裝著唔到
想問下尤吉歐有無好似OS個種專用裝甲? 金色個件係女裝著唔到

0課有 OS桐 OS亞 公主亞 以為已經人生贏家

點知比個100塔玩到頹

點知比個100塔玩到頹

有埋愛麗絲先係

屌 男人好似唔洗著衫咁
我得1件男裝 4個分

點知比個100塔玩到頹

我課左600都未過到40/F, 會唔會令你好過d?
33抽 0隻4星

點知比個100塔玩到頹

手殘過唔到70/f

點知比個100塔玩到頹

手殘過唔到70/f

我用os桐os莉茲同愛麗絲都贏唔到
尋日先抽完250,今日出新人
新角色好似得一個勁
財散人安樂
屌, 用晒d鑽先黎出新Alicization角 仲要d鑽減價, 真係識搵錢
著甲優吉歐
但舊果隻好似好用D
中愛麗絲,搞掂
新個d無咩用 依加ss3無回血既實在太多

當佢送幾十石同星之砂就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞