[I/A]刀劍神域 記憶碎片SAO Memory Defrag 入黎討論下!

985 回覆
3 Like 0 Dislike
屌你老母傳銷狗
我打撚左半個鐘先有一次可以40秒內過關
仆你個臭街打黎搞到我電話HANG左機
重新開GAME佢入返主城唔係入返關
又要打過呀 仆你個街

傳銷狗老母比狗屌生愛滋!

好過 遊戲突然有新版本 要更新..
強制更新

你老婆呢

都未up

岩岩派你老婆俾巴打打番2日 攞番31石

你預依幾日有3隻up

你老婆呢

都未up

你預依幾日有3隻up

唉 2星
又唔中

你老婆呢

都未up

你預依幾日有3隻up

唉 2星
又唔中

又無左250石
Rate up500石唔中,等下個banner算
Rate up500石唔中,等下個banner算

我等聽日夠石再抽 無就算
抽埋就成1250石 西到爆
今次banner係咪alice最勁?
今次banner係咪alice最勁?

係呀 但上面巴打既日本仔網話絕劍都勁
可能因為佢有額外加速效

個人認為詩乃起咁多隻之中招ss3較弱
題外話 巴打們慣10抽定單抽
依一個pool我4個10連得1隻4
一下定生死好難受 比啲意見我
750石唔中老婆
得c9 alice silica
750石唔中老婆

大獎Alice, 750石中三隻算好彩啦
750石唔中老婆

我先係大獎
750石唔中老婆

我先係大獎

屌你老母 我1000石得silica呀
下次唔答你野 一次
750石唔中老婆

我先係大獎

下次唔答你野 一次

再抽多次
抽中
750石唔中老婆

我先係大獎

下次唔答你野 一次

再抽多次
抽中

點樣唔彈刀下

一轉人 就出SS3

佢成日換人出SS1 灑MP
點樣唔彈刀下

一轉人 就出SS3

Boss stun咗先會換人出SS3
點樣唔彈刀下

一轉人 就出SS3

Boss stun咗先會換人出SS3

咁平時無得即轉人 出SS3?

仲諗住....隻王出大技 出第2隻跳起避招加輸出
點樣唔彈刀下

一轉人 就出SS3

ff
想棄 1250石得1隻 好on9
上面1000石4隻
上面1000石4隻

抽之前係聊天室打直葉我老婆即刻中左
上面1000石4隻

0隻
雖然唔係1250
上面1000石4隻

得戚啦你 快d升完打今次ev 今次多好多獎勵
上面1000石4隻

得戚啦你 快d升完打今次ev 今次多好多獎勵

比隻雞中咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞