[I/A]刀劍神域 記憶碎片SAO Memory Defrag 入黎討論下!

985 回覆
3 Like 0 Dislike
61-80開始有d難打 74層 Gleam eyes 滅左團, 等d人打埋出75, 80 出攻略我再分配下角色

未開始打
原來又得返半個鐘 求求其其打左2個C 32名

我1s1a得3x名

臨尾我靠狂開技 疊combo推到460萬 28名
65火死神
74青眼
75蜘蛛
80強化狗頭人

60攻略: https://www.youtube.com/watch?v=OkCalRHKSZE

根據以往經驗 蜘蛛好難打 推combo鬥秒穩陣

我1s1a得3x名

公平咩 48x萬排30幾

我1s1a得3x名

公平咩 48x萬排30幾

我已經半棄咁
可能刷晒飾品再應該上到頭5
皇天不負苦心人
終於中新娘由紀

但排名賽已完
80已過,都幾難下
角色少啲都收皮
屌 打左2個幾鐘先過到60
皇天不負苦心人
終於中新娘由紀

但排名賽已完

I know that feel

咁樣就好似 過左50歲先追到自己鐘意既人咁
皇天不負苦心人
終於中新娘由紀

但排名賽已完

隻野咁好用
以後你會成日用到佢
皇天不負苦心人
終於中新娘由紀

但排名賽已完

隻野咁好用
以後你會成日用到佢

比如呢次百層塔74/75/80 層你就可以靠佢黎屈機
皇天不負苦心人
終於中新娘由紀

但排名賽已完

隻野咁好用
以後你會成日用到佢

我忽然覺得os莉茲打塔好好用
皇天不負苦心人
終於中新娘由紀

但排名賽已完

隻野咁好用
以後你會成日用到佢

75層記得用佢 一定幫到你單刷
皇天不負苦心人
終於中新娘由紀

但排名賽已完

隻野咁好用
以後你會成日用到佢

大家得閒發掘下d 免費4星角
用岩剋屬/剋武器 再parry出黎 都可以打出唔錯既傷害
61-63, 78-79 新個隻免費畫家絕劍好好用, 用佢加隻補血就輕鬆過
61-63, 78-79 新個隻免費畫家絕劍好好用, 用佢加隻補血就輕鬆過

76-77 又係火西加隻補血輕鬆過 免費角爬塔實用
雜燴兔幾時有得打
同埋新娘莉法80lv升咩好
雜燴兔幾時有得打

日日都有 你國際版時間我唔太清楚
你入公吿睇下

你指突破升咩好?我覺得都係攻
雜燴兔幾時有得打

國際版既話 上午5點 上午11點 下午8點 好似係
Thanks
61-80前後打左三次先拎得齊鑽石 唔計死神, 我覺得難度黎講 74>80>75

死神就我好彩 UGO v1 高防回血慢慢打輕鬆
75 有OS桐/亞 v1坦住都夠打.
80 隻王半血會變攻擊模式, 第一次打俾佢陰到 但其實唔難打.
74 唔知點解感覺上最難, 本來諗住搵婚紗愛麗絲 SOLO但失敗, 要加多隻OS桐v1先過到, 我估係同71-73有細怪消耗有關
突左隻新alice先
反正連專
61-80前後打左三次先拎得齊鑽石 唔計死神, 我覺得難度黎講 74>80>75

80 隻王半血會變攻擊模式, 第一次打俾佢陰到 但其實唔難打.
74 唔知點解感覺上最難, 本來諗住搵婚紗愛麗絲 SOLO但失敗, 要加多隻OS桐v1先過到, 我估係同71-73有細怪消耗有關

60同80死左1隻 全部1take過 打返個4粒石有排煩

我41-60層成日死起55層 慘到要os桐+隻杖去保命
60層就海鮮波 無水屬4星 打左幾次先過

過到60層 61-80層好多關都易
65打死神 好彩弱過60層個隻
69-70 71-74用v1alice無雙 等我71-74帶隻os桐v1去企
76-77 78-79都幾易過
80就無晒人 搵d廢野打又唔覺佢勁 可能敢如巴打所講未轉mode

我41-60層成日死起55層 慘到要os桐+隻杖去保命
60層就海鮮波 無水屬4星 打左幾次先過

過到60層 61-80層好多關都易
65打死神 好彩弱過60層個隻
69-70 71-74用v1alice無雙 等我71-74帶隻os桐v1去企
76-77 78-79都幾易過
80就無晒人 搵d廢野打又唔覺佢勁 可能敢如巴打所講未轉mode

我有3隻水 暈個陣換人開大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞