[I/A]刀劍神域 記憶碎片SAO Memory Defrag 入黎討論下!

985 回覆
3 Like 0 Dislike
今日啱啱install黎玩 好似幾正
新手
日文好多都睇唔明 大家一齊討論下

ID: 22539277951 歡迎加好友
中文版已有事前登陸
中文版已有事前登陸

幾時先有咁係咪應該棄日版
中文版已有事前登陸

其實無所謂 日版好feel D 活動新D
中文版可以睇得明 當翻睇故事都唔錯
睇你係咪fans
中文版已有事前登陸

睇你係咪fans

咁我打住日版先

睇你係咪fans

咁我打住日版先

隻game幾食首抽 btw好難中
詩乃+4星武基本打曬所有關
但是有愛大於一切
利申已棄game

睇你係咪fans

咁我打住日版先

隻game幾食首抽 btw好難中
詩乃+4星武基本打曬所有關
但是有愛大於一切
利申已棄game

首抽得3星klein
好努力咁儲緊石抽十連
想要Christmas ver asuna
棄曬驚未
繁體版Alo係咪未出第18話?

冇玩 答你唔到
事前登錄好似幾正
有張四星Asuna
之前玩日Ver課咗百零蚊抽極都冇四星卡/武
玩唔玩返好
今日啱啱開始玩 洗唔洗刷首抽同想問下邊隻好用?

係咪已經無晒人玩
開服無耐個陣40抽零4星之後棄左
近排劇場版活動開始玩返
一開服日鳩日都要刷分
仲要愈黎愈難打
頂唔順棄左
一開服日鳩日都要刷分
仲要愈黎愈難打
頂唔順棄左

而家好似無開服個陣咁誇張
有返d正常活動打
不過d活動角色都係要你瘋狂打專用素材升
過左活動就升唔到
一開服日鳩日都要刷分
仲要愈黎愈難打
頂唔順棄左

而家好似無開服個陣咁誇張
有返d正常活動打
不過d活動角色都係要你瘋狂打專用素材升
過左活動就升唔到

Bandai最鍾意將啲活動復活又復活

印象中日服未有復刻過活動?
都係每個節日換件衫當新角色出
一路淨係出主角群,上次SA終於出多隻新
乜story mode未出晒ALO架?

無課玩家覺得S到隻揪Eugene嗰關已經爆機
乜story mode未出晒ALO架?

無課玩家覺得S到隻揪Eugene嗰關已經爆機

Hard 難度 S 先叫爆機
劇場版新出果堆os版角色屈機到仆街 大技自動加攻回血兼打人
用啲舊4星角打event絕級都俾人打超級輕鬆超過
屌你老母屈撚晒機嚴重失衡 堆舊角可以扔撚晒佢
劇場版新出果堆os版角色屈機到仆街 大技自動加攻回血兼打人
用啲舊4星角打event絕級都俾人打超級輕鬆超過
屌你老母屈撚晒機嚴重失衡 堆舊角可以扔撚晒佢

得15秒屈得去邊
咪又係食你操作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞