[I/A]刀劍神域 記憶碎片SAO Memory Defrag 入黎討論下!

985 回覆
3 Like 0 Dislike
新手一問 岩岩開始刷左兩三次首抽 計埋一開始個下必出4星係唔係抽得3下 我自己暫時個50石都係用黎抽新娘機 未見過4星

日服先有首抽肯定4星

係 我就係玩緊日服 但係岩岩追PO見頭三都係新娘 / 泳衣 我依家係直接50石瘋狂抽新娘機想抽個兩隻野

其實就建議你打到250抽保底池 不過無所謂既 50石博下博下會中
新手一問 岩岩開始刷左兩三次首抽 計埋一開始個下必出4星係唔係抽得3下 我自己暫時個50石都係用黎抽新娘機 未見過4星

日服先有首抽肯定4星

係 我就係玩緊日服 但係岩岩追PO見頭三都係新娘 / 泳衣 我依家係直接50石瘋狂抽新娘機想抽個兩隻野

打唒主線同D小任務都夠你1日500石+
試下22抽中唔中囉
官方寫4星機率得4%

BTW聽日有新池

日服先有首抽肯定4星

試下22抽中唔中囉
官方寫4星機率得4%

BTW聽日有新池

爆乳ストレア
西莉卡幾靚

教師唔要了太大波
其他果d太姣...
都唔要

日服先有首抽肯定4星

試下22抽中唔中囉
官方寫4星機率得4%

BTW聽日有新池

打到3-10 清協力石印象中仲快
輕鬆打完80層

65 火死神 一隻新娘由紀夠做
74 牛頭人 一隻 OS桐夠做
75 蜈蚣 一隻 OS亞 未低過10000血就贏左
80 狗頭人 新娘由紀疊combo 屈暈.... OS亞一下SS3 一行血 3下死左
輕鬆打完80層

65 火死神 一隻新娘由紀夠做
74 牛頭人 一隻 OS桐夠做
75 蜈蚣 一隻 OS亞 未低過10000血就贏左
80 狗頭人 新娘由紀疊combo 屈暈.... OS亞一下SS3 一行血 3下死左

Alice 公主亞都仲未用....
仲有一堆廢4星.....未用

Btw 女僕由紀真係清怪快靚正
清巨人兵仔層 3層 1分鐘內 KO
1隻清6層...
你地玩日版定台版
初嘗85 硬到 痴線 無水屬既話
無我老婆
西莉卡幾靚

教師唔要了太大波
其他果d太姣...
都唔要

講到好似你有得揀咁
100全S鳥
西莉卡幾靚

教師唔要了太大波
其他果d太姣...
都唔要

講到好似你有得揀咁

到時見勁就個個都要
你地玩日版定台版

呢度 2邊都有人玩
有冇人覺得宜家個打防具EVENT 件白衫超核突
好似旗袍變種咁又唔靚
好似旗袍變種咁又唔靚

反正唔會show出黎,無咩所謂
好似旗袍變種咁又唔靚

4星又係無屬+hp mp3%?未有時間升
好似旗袍變種咁又唔靚

4星又係無屬+hp mp3%?未有時間升

抽唔抽好
想要水著直葉會唔會復刻
抽唔抽好
想要水著直葉會唔會復刻

好少 又過左你老婆生日 個次出番好幾隻
同埋見到新個啲既ss3都唔太開胃
抽唔抽好
想要水著直葉會唔會復刻

新個d要做後排先識回血?不了,os桐人亞絲娜v1可以再戰十年
抽唔抽好
想要水著直葉會唔會復刻

新個d要做後排先識回血?不了,os桐人亞絲娜v1可以再戰十年

好似係控就識回?
絕級好難打
絕級好難打

絕同絕+1 都要打2次

得呢隻降防用真係難打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞