[I/A]刀劍神域 記憶碎片SAO Memory Defrag 入黎討論下!

985 回覆
3 Like 0 Dislike
劇場版新出果堆os版角色屈機到仆街 大技自動加攻回血兼打人
用啲舊4星角打event絕級都俾人打超級輕鬆超過
屌你老母屈撚晒機嚴重失衡 堆舊角可以扔撚晒佢

得15秒屈得去邊
咪又係食你操作

重點係新角啲技同buff可以屈到隻boss一分鐘內死
舊角係點都打做唔到1分鐘內
新手留名學野

得15秒屈得去邊
咪又係食你操作

sao個推又真係駁唔到
不過佢以家有另外一隻加強
我見桐狗有四樣野有得強
啱啱情人節抽返黎既得兩個
可能仲有機會

得15秒屈得去邊
咪又係食你操作

sao個推又真係駁唔到
我見桐狗有四樣野有得強
可能仲有機會

想問下巴打,咁是咪留石抽佢最近果個四星限定

得15秒屈得去邊
咪又係食你操作

sao個推又真係駁唔到
我見桐狗有四樣野有得強
可能仲有機會

比我就一定係
不過我之前11抽必中4星今日再有必中
兩次都無見過os角
加埋課左小小有44抽
都未見到影。。。
反而武器os 中左桐狗

得15秒屈得去邊
咪又係食你操作

sao個推又真係駁唔到
我見桐狗有四樣野有得強
可能仲有機會

比我就一定係
不過我之前11抽必中4星今日再有必中
兩次都無見過os角
加埋課左小小有44抽
都未見到影。。。
反而武器os 中左桐狗

我都係,一隻新角都無
諗緊好唔好再刷過
玩夠251石刷到有OS角為止
以前都幾多人玩呢隻game
棄晒?
棄晒?

Hea玩緊
棄晒?

棄撚晒啦 又要肝 又要低機率
大把人30,40連無4星走晒
我都想抽到os 桐狗
棄晒?

而家無咁肝, 可以鳩打
棄晒?

而家無咁肝, 可以鳩打

肝完有冇用先得
又係d肝完整到把3,4星武器,但能力都係咁垃圾既就無謂
角色又係
棄晒?

而家無咁肝, 可以鳩打

肝完有冇用先得
又係d肝完整到把3,4星武器,但能力都係咁垃圾既就無謂
角色又係

以前要刷把武器要刷夠pt同開箱先有
而家boss直接跌方便好多,新裝又勁過晒舊裝
近排仲加埋交換武器,好易有專武
新角色就已經完勝舊角
一開始出個陣亞絲娜起手連專 依家無人用 決定重玩
呢幾日 刷左十幾個鐘
今日終於刷到OS桐
徽章升SS1 2 3 能力個堆邊度刷
乜仲有人玩既咩

一開服刷左3日先中莉法連專, 之後再中多隻4星, 後尾一隻都無.

活動又要肝, 一出ALO課撚左4pack乜撚都無, 即刻棄左
乜仲有人玩既咩

一開服刷左3日先中莉法連專, 之後再中多隻4星, 後尾一隻都無.

活動又要肝, 一出ALO課撚左4pack乜撚都無, 即刻棄左

都話而家唔洗肝
D裝好易跌
呢幾日 刷左十幾個鐘
今日終於刷到OS桐

無屬性徽章刷os雞個關
不過刷左全4星os裝先,打嵐龍個關
呢幾日 刷左十幾個鐘
今日終於刷到OS桐

無屬性徽章刷os雞個關

係咪刷超級好d?我見會跌R3
乜仲有人玩既咩

都話而家唔洗肝
D裝好易跌

尋日開番隻game 3抽中os c9
日服一開 玩桐狗 除左首抽 之後1隻4星都冇

宜家見有愛麗絲 回坑

十抽搞掂

十抽搞掂

恭喜晒
呢幾日 刷左十幾個鐘
今日終於刷到OS桐

無屬性徽章刷os雞個關

通常刷超,順便刷劍升4星

十抽搞掂

恭喜晒

去抽埋專武啦
呢幾日 刷左十幾個鐘
今日終於刷到OS桐

無屬性徽章刷os雞個關

通常刷超,順便刷劍升4星

我d劍賣晒 有專武
頭先諗住入返個舊ac拎石 點知唔記得cap低新ac引繼碼
send左信去問 唔知幾時拎得返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞