[I/A]刀劍神域 記憶碎片SAO Memory Defrag 入黎討論下!

985 回覆
3 Like 0 Dislike
火妖精頭2關攞唔到個獎盃
想知點先攞到 80同2個100lv都得
就係頭2個搞唔掂

你要普攻 打佢半血 同1/4血

等佢慢慢叫增援 先好殺隻Boss
出新武器矛
新玩想問下係咪清主線 同抽一次250先

有個保底池係 250 之後1石抽多次
專武同普通4星武差幾多? 4*11都唔中愛麗絲把劍, 中其他3星劍已經夠我合兩把普通4星劍

係咪升四星就得

係咪升四星就得

建議巴打洗到有OS桐人/亞絲娜/西莉卡 後期升到50lv打主線會舒服d
不過如果純粹有愛玩game就咩角都可以起手
OS莉茲過關都唔錯,今日buff左,80lv齊裝兩萬二血,厚盾,+10% ss3攻 可惜我無
OS莉茲過關都唔錯,今日buff左,80lv齊裝兩萬二血,厚盾,+10% ss3攻 可惜我無

水著隻莉茲仲勁
當單手劍玩都得

水著隻莉茲仲勁
當單手劍玩都得

今日buff完os莉茲可能有得比較,水優勢係ss3快同加攻速

水著隻莉茲仲勁
當單手劍玩都得

今日buff完os莉茲可能有得比較,水優勢係ss3快同加攻速

鎚攻速真係太慢

水著隻莉茲仲勁
當單手劍玩都得

鎚攻速真係太慢

咁新都有得buff 直葉無os人真係慘

之前打塔都可以1人部隊打 係就慢但超硬
ss3又回血 好好磨

依排又要煲番虛空幻界

水著隻莉茲仲勁
當單手劍玩都得

鎚攻速真係太慢

咁新都有得buff 直葉無os人真係慘

之前打塔都可以1人部隊打 係就慢但超硬
ss3又回血 好好磨

依排又要煲番虛空幻界

OS莉茲三技大力咗
邊度睇 buff左莉茲
邊度睇 buff左莉茲

抽個到有講有新skill解放
但要自己有個人先睇到
唔似上次絕劍桐人個d寫埋出黎

第一次見到張圖就想抽

第一次見到張圖就想抽

又有莉法

玩唔慣細劍,想玩雙劍呀。

因為首抽完啲level 跟唔翻主線啲level ,主線玩到桐人要去雪山打條水晶龍整劍果到就開始唔夠力打。

可以點做?同埋依家又儲到百二石左右,係咪去抽os武先?

因為首抽完啲level 跟唔翻主線啲level ,主線玩到桐人要去雪山打條水晶龍整劍果到就開始唔夠力打。

有OS亞 一隻升爆 夠做所有主線啦
升到佢50 學大技 就好屈機
細劍係最好用
插幾下 閃走 偷刀
150石 抽武器保底
有os亞.... 跟本玩落去 單隻打80lv關 以下都輕輕鬆鬆

細劍係最好用
插幾下 閃走 偷刀
150石 抽武器保底

咁一個唔好彩抽唔到專武 咪要抽到抽有先停得

細劍係最好用
插幾下 閃走 偷刀
150石 抽武器保底

咁一個唔好彩抽唔到專武 咪要抽到抽有先停得

有恆心就抽到有專武啦
本身非洲人就是但4星細劍都ok用得啦
同埋巴打們呀 果啲exp藥水你地通常幾時用架?

千奇唔好玩雙刀 攻速慢到仆街
抽左保底未? 未既可以抽左OS亞把野先
同埋巴打們呀 果啲exp藥水你地通常幾時用架?

升人個陣用
要升先好用 唔好晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞