[I/A]刀劍神域 記憶碎片SAO Memory Defrag 入黎討論下!

985 回覆
3 Like 0 Dislike
痴線

又係鎚 又係風 又係由紀

同女僕由紀有咩分別

我唔想我隻女僕由紀 比人以為我用免費角

你個隻肯定勁過免費角好多啦

冇battle skill真係手感差好遠

上期暗個隻真係on99
再上期隻silica都叫用得下

上期個隻我都無用過, 佢係衰SS3易miss? 仲有無衰d咩其他
痴線

同女僕由紀有咩分別

上期暗個隻真係on99

上期個隻我都無用過, 佢係衰SS3易miss? 仲有無衰d咩其他

stat太差啦
痴線

同女僕由紀有咩分別

上期暗個隻真係on99

stat太差啦

所有派既stat都差啦
就算排名金幣抽個d都係垃圾黎

不過如果打100層 呢d限死每隻用2次既話
有屬性+武器補正既層數 免費角都勉強可以出場幫手打既
想問下排名個d獎牌抽

目前係咪絕劍 叫做最好用
莉法係杖 杖本身難用
桐狗有 但又係唔勁
有冇手足加我
有冇手足加我

我玩日本SER
活動角100級
我突左2次MP2次AT
活動角100級
我突左2次MP2次AT

又炒多穫250
又炒多穫250

我抽uw 又中alice 我想中ugo
抽唔到4星就唔想玩了
又炒多穫250

抽唔到新人 hea住玩落去
又炒多穫250

uw2隻夠打好多 點知2%都中
之前yuki又係 7隻得1隻都重複

計計下近10個10抽 中得4隻 但2隻重覆
活動角100級
我突左2次MP2次AT

ss3加攻速?
又炒多穫250

我每次10抽出2隻4星 都一定係重覆
又炒多穫250

由矛到依家 應該5-6個10抽 全部都撞柱
無課好難玩
又炒多穫250

無課好難玩

百層塔計起
1個10連中os桐 (之前40連2莉茲)
半價10連中ALO絕劍 重覆
5個10連中silica
尋晚1個uw10連中重覆Alice (之前抽左20連)

上面加埋13個10連 7隻4星 但實際落袋得4隻
都唔知好彩定黑仔
又炒多穫250

無課好難玩

百層塔計起
1個10連中os桐 (之前40連2莉茲)
半價10連中ALO絕劍 重覆
5個10連中silica
尋晚1個uw10連中重覆Alice (之前抽左20連)

上面加埋14個10連 7隻4星 但實際落袋得4隻
都唔知好彩定黑仔
無課
有 Os亞絲娜連專 Alice2連專 絕劍連專
OS桐(4星武)
公主亞(4星武)獅子C奶 OSC奶
女僕亞 女僕由紀

仲有4隻B級舊角4星
唔計免費4星

係唔係算有交代
我係偶像尾聲開始玩

我已經有2個池
之前泳裝加 今次新娘 ,
校服同偶像pass左

有圖有計傾 我開game玩左排
咁岩出os先玩番

我都叫幾黑仔
無課
OS桐(4星武)
女僕亞 女僕由紀

仲有4隻B級舊角4星
唔計免費4星

係唔係算有交代

唔識分grade 有無個網既link?

你比我好好多啦

有圖有計傾 我開game玩左排
咁岩出os先玩番

我都叫幾黑仔

有os桐 Alice 都算好啦

舊版神角sao西莉卡 絕劍
比你拎哂 運氣係哂舊角度
無課
OS桐(4星武)
女僕亞 女僕由紀

仲有4隻B級舊角4星
唔計免費4星

係唔係算有交代

你比我好好多啦

我都係睇game8
個傻仔網

https://game8.jp/sao-md/useful/85463
岩岩睇
最強角OS亞退到第4第5
新娘Alice全game 第一位
泳裝 直葉 第二
新娘由絕 第二
無課
OS桐(4星武)
女僕亞 女僕由紀

仲有4隻B級舊角4星
唔計免費4星

係唔係算有交代

你比我好好多啦

我都係睇game8
個傻仔網

https://game8.jp/sao-md/useful/85463
岩岩睇
最強角OS亞退到第4第5
新娘Alice全game 第一位
泳裝 直葉 第二
新娘由絕 第二

新娘由紀第三
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞