[I/A]刀劍神域 記憶碎片SAO Memory Defrag 入黎討論下!

985 回覆
3 Like 0 Dislike
終於明 新娘由紀點解 屈過 OS桐亞 Alice

新娘由紀根本係重火力坦克

扑扑扑 大技 扑扑扑 大技 扑扑扑 大技
大技仲要有暈... 又扑多7-9下 又回滿MP
又Loop上面堆野
彈刀都唔洗用
硬食所有技
因為佢既傷害絕大部份唔會快過我補血....
除非一擊必殺招...
一隻新娘無專武單挑 60死神 55火龍

相反...OS亞桐 失誤2次就收硬皮 回唔設d血..
新娘10000血以下就開技 瞬間滿血
食大技 降到5000血 開2下技 瞬間滿血

見到隻王都好無助

又Loop上面堆野
彈刀都唔洗用
硬食所有技
除非一擊必殺招...

新娘愛麗絲勁d定新娘有紀勁d?
攻略網我見兩隻都係10分滿分,
而家10分有5隻, 大家點排1-5?
OS娜v1, 新娘愛麗絲, 新娘有紀, 愛麗絲v2, 水著直葉

又Loop上面堆野
彈刀都唔洗用
硬食所有技
除非一擊必殺招...

OS娜v1, 新娘愛麗絲, 新娘有紀, 愛麗絲v2, 水著直葉

Game8寫 總體就
1 新娘Alice
2 泳衣直葉
3 新娘 Yuki
4 OS 亞
5 Alice 2
81-100 6關Danger喎, 好似唔多夠角色用

又Loop上面堆野
彈刀都唔洗用
硬食所有技
除非一擊必殺招...

Game8寫 總體就
1 新娘Alice
2 泳衣直葉
3 新娘 Yuki
4 OS 亞
5 Alice 2

OS亞我會放高d, 自己用落覺得勁過泳衣直葉

又Loop上面堆野
彈刀都唔洗用
硬食所有技
除非一擊必殺招...

Game8寫 總體就
1 新娘Alice
2 泳衣直葉
3 新娘 Yuki
4 OS 亞
5 Alice 2

主要係有暈姐

99層boss,團滅

99層boss,團滅

介紹下d boss

99層boss,團滅

介紹下d boss

85 火龍 easy
90 死神 幾乎一刀秒
94 青眼
95 骸骨
99 犀牛
100 強化狗頭人

99仲研究緊 其他同之前一樣
100/F滅團 手殘
點解詩乃關有我老婆
81-100冇乜耐性打,中途一死左又要重頭打過
岩岩再一次10連 依家2250石 0 4星
岩岩再一次10連 依家2250石 0 4星

點解詩乃關有我老婆

唔係咁你老婆邊有得出場
點解詩乃關有我老婆

唔係咁你老婆邊有得出場

詩乃太廢要搵我老婆幫
100/F 死左兩次, 打返上去又要成個鐘
100/F 死左兩次, 打返上去又要成個鐘

仲要爭半條血自己衰on9真係抵死
過左100, 但好難全S
得225石 單抽到第8下終於出Ugo
可以儲下石啦

又Loop上面堆野
彈刀都唔洗用
硬食所有技
除非一擊必殺招...

Game8寫 總體就
1 新娘Alice
2 泳衣直葉
3 新娘 Yuki
4 OS 亞
5 Alice 2

主要係有暈姐

暈打塔無平時咁勁, 有d王你 SS3佢 8-10次先識暈
新手一問 岩岩開始刷左兩三次首抽 計埋一開始個下必出4星係唔係抽得3下 我自己暫時個50石都係用黎抽新娘機 未見過4星
新手一問 岩岩開始刷左兩三次首抽 計埋一開始個下必出4星係唔係抽得3下 我自己暫時個50石都係用黎抽新娘機 未見過4星

日服先有首抽肯定4星

日服先有首抽肯定4星

係 我就係玩緊日服 但係岩岩追PO見頭三都係新娘 / 泳衣 我依家係直接50石瘋狂抽新娘機想抽個兩隻野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞