[戰場+1] F1 2024 奧地利站 賽後討論區

980 回覆
2 Like 8 Dislike
我覺得而家去平一年 or Alpine兩年 都仲有機會會搏下
去el pain真係斷送前途
除咗平治之外,仲有邊隊好過el pain
Lap 1麥重油唔夠快
Lap 45啦
去Alpine叫斷送前途 咁去sauber叫做咩
如果咸鬧人race for nothing 應該MBE都俾人收返車王鬧你race for nothing你都嬲啦何況喺一個當時Nowin既車手口中講出嚟 (雖然而家都係得Onewin) 更加侮辱
哇 奧地利
深夜西波冇得聽F1片尾曲
其他隊有冇咁玩?呢個真係tap & go神器黎,撞唔走都隨時可以介爆條胎
頭翼界爆軚成日都發生架喎
攞頭鏟博界爆軚純屬攬炒行為,FIA以予強烈譴責

係都學咸蛇苦練嘅tap n go, 頭軚撞尾軚啦
我個晚都咁諗 點解咁易爆
但佢係後轆兩個一撞就爆,都未出鋸齒
鋼水唔夠
撞周仔個下, 損害咗我哋13億偉大中國人嘅感情 所以會判得快啲
2026變化aero進化成高智能方程式之前 首先變激鬥戰車先
因為英文retard 本身係指弱智人士,後尾演變有貶低佢地嘅成份(都係啲大愛左膠野啦),好多政府/大組織都禁用呢個字,指定要用mentally disabled 之類,有啲似由傷殘人士變傷健人士

Idiot 本身就係笑人蠢之類,但無歧視弱智人士
一陣大家以為銀石會 2021 2.0

點知悶戰一場 又片尾主題曲就好笑
唔記得左牛奶邊場鬧人race for nothing有冇link
ching啲隔行想點
提前部署準備幫沙巴復興再做埋Audi名宿
Audi 第一個 podium 係屬於 Hulk 的。

Nico Hulkenberg You are a World Champion!
好似上年匈牙利
上咗頒獎台先再講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞