[戰場+1] F1 2024 奧地利站 賽後討論區

980 回覆
2 Like 8 Dislike
車手radio講咩都係對自己個race engineer講,其他車手係聽唔到,唔影響其他車手當時表現。平時足籃球啲trash talk衰過呢句多多聲啦,你聽唔到姐。

Btw, 從來對車手radio無感覺
佢摩納哥人嚟交咩英國稅
奶講呢句係對住其他車手講?其他車手聽到?

車手radio講咩都係對自己個race engineer講,其他車手係聽唔到,唔影響其他車手當時表現。平時足籃球啲trash talk衰過呢句多多聲啦,你聽唔到姐。

Btw, 屌返你老母
20個有9個都係Monaco長住
大會會罰,還唔還自己決定
其實細牛繼續行自煮燃發路線嘅話 咁四萬嘅feedback 同吸金能力都幾重要
照你嘅講法其實角田罰果4皮係好無辜
到底車隊會唔會課f1 tv pro睇齊咁多人on board呢
好想知
呢壇野左膠得濟
如果retard要罰
咁之前咩idoi又唔洗罰係想點
以前Masi會提車隊通知車手還位 仲可以傾點還 幾時還
懷念Masi
場地溫度高 跟得太耐車尾 條呔會死得快 所以想盡快過MAX
同樣MAX 唔想比你過迫你跟尾 等你條死得快 咁佢咪安全
其實依家咁樣都幾好
車隊自己決定還唔還
還嘅就noted ->no further action
唔還嘅可能就有嚴重啲嘅後果
呢個場唔太會,因為彎道少,加上三個 drs zone 可以抵銷晒,Gasly 跟左大頭成廿圈 DRS train 都無太大問題

想盡快過 Max 都要識諗計仔,無理由 T3 衰兩獲之後仲第三獲架

finish line 大直路咬佢尾
第二條直路攝佢 outside lane 迫佢用中線入 T3 , 自己 outside cut 入第三個 DRS zone 就過到,大部份車手都咁,係佢同主席急於 T3 做超車咪奶野囉
即係喺背後評論一個人點樣點樣,佢嘅言論內容就可以免受指責?

我而家講緊嘅係佢嘅內容同intention。一句嘢嘅好壞之分並唔係由佢係咪public嚟定奪,你究竟明唔明我講緊咩?再者,你話佢同佢race engineer講,但radio會出街㗎,你上F1 TV Pro都知啦

當年巴塞去日本tour 丹比利同電話佬笑asian細眼。佢哋都係喺背後笑㗎,但俾人見到自然就要受批評,你大可以話牛奶嘅radio性質並唔嚴重,但我想表達係作為公眾人物你更加要慎思篤行
大頭串人最好睇 有時聽到佢把聲已經幻變到佢個表情
中國式玻璃心
冇計

實物隻色幾好
想問你係咪覺得
Race For Nth 係咪仲衰過直接粗口屌人
Max: 你班仆街之前仲話我係票房毒藥
你都搞笑
Race For Nothing 係咪屌人老母先
Max 成日直接屌7人果d 又OK

我直接屌你老母就得
我話你老母 究竟 有乜用就唔得
會唔會牙奶俾人撞
有辣有唔辣
唔好就係變咗結果論(假設個決定同公佈係無時差)
但有個講法係唔咁快判住就可以令個battle 無咁快塵埃落定,啲車手仍然會100投入鬥車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞