[戰場+1] F1 2024 奧地利站 賽後討論區

980 回覆
2 Like 8 Dislike
大家都係咁
唔撞就當冇事發生
撞到人或者逼人出界就罰
明串
最撚應該屌嘅就係johnny hurbert, 今站啲判罰全部on99, 佩狗迫oscar出gravel竟然唔駛罰,牛奶track limit又拖咁耐,反而大頭撞周仔又幾爽手罰十秒,都唔知佢個準則想點
咁佩狗迫oscar出gravel又點解唔罰?
辛斯諗掂去邊未
Lap1 多數都係咁手鬆啲
片緊車+英國 passport
西班牙passport
追返po 之後發覺都cls
兩條友不停地圖炮唔同車迷
和牛 韋少 四萬 奧斯卡 全部都屌過
好彩我呢兩日冇乜上嚟, 冇俾人鬧嗌交
希望兩位下個post可以理性少少
佢話會繼續慢慢諗 唔會比人催
而家F1車隊啲PR都好勁
係咪都係鳩噏嗰啲 唔好急最緊要快
https://fb.watch/t3WMBoewbr/

整荷蘭版會點
然後無車揸了
得返威記/Audi/Haas
問max同奶係咪fd 句 we are checking真係笑到仆街
我反而最鍾意都係where’s palmer
不過GP2真係太出名,到AM簽Honda合作之後,Alonso都要出嚟賣口乖兜返
其實大頭鬧康打引擎同牛奶仔鬧下游車手race for nothing

一樣,都係咁侮辱,可能用字遣詞上睇嚟冇乜攻

擊性,外人睇落可能仲低傷害過比人鬧retard,但係比人鬧

果d其實好Hurt,喂大佬,同你交換交換揸你分分鐘中係下

流爭扎咋,完全唔明點解一個人平時口沒遮攔,

突然又出嚟9up會比人包裝到, 「佢平時都係咁架啦」,「

佢又唔係屌你老母,好小事姐」 咁覺得嘅平時一定係m底

又或者比人屌老母會笑騎騎嘅人,真係CLS
荷蘭白人大戰英國富二代(進化中)
Audi都等到就黎唔想等啦
Audi: 而家想簽約冇問題, 不過人工要減半
佢真係自己攞嚟畀你贏多幾場車大隊都係冇位架啦,拎嚟拗人工細隊又出唔到咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞