[戰場+1] F1 2024 奧地利站 賽後討論區

980 回覆
2 Like 8 Dislike
張圖可以key咸爺上去
Hard racing 姐
兩個都係出盡辦法KO 對手
大家都過左火位 無得話邊個閪啲
要贏兩個都閪架啦
香港啲人揸車為左個車位督下督下行都係閪
FIA 就見到有收視遲遲唔罰track limit 5秒
罰左一定唔會咁鬥
計曬數奶都無可能10圈拉到max 5秒
英撚咸粉出曬黎幫手屌抽下水
左一個右一個 齊齊問天
It’s just a racing incident
不過英媒幫撚樣一定含英國人先
本身以為佢係做緊呢樣野 又傳newey過檔
無話你作野喎
咪同出面有人問Tyler Swift點解咁紅但無聽過佢啲歌一樣
認真答點解佢多fans,就係Markerting好。Lec係靚仔,但佢份人同個brand同fans太有距離感。Ferrari同Mercedes 感覺太成熟,紅牛啲merchandise又深色又悶。MCL成個品牌形像去到merchandise都比較年青。
奶本先好多麥粉同grid都睇住佢由細細個怕怕醜醜咁係garage幫大頭斟咖啡,再到同Carlos 嘅bromance,再到而家係有份親切感。同埋奶湊fans係比其他車手做得好。我就係覺得係咁囉。
奶狗出黎想洗地

又話咩純良 人唔笑 狗都吠
又真係好似係 成日都見佢互迫但又無炒車
https://www.reddit.com/r/formula1/comments/1ds8i2m/verstappen_squeezing_norris_2024_v_sainz/

Norris去outside又唔用curb本身用埋curb就可以有個闊啲嘅entryMax 23年完美示範咗要點做
老老豆豆,Max呢個圈分分鐘本身都守唔住T4,Norris自己一嘢dive到outside同max平排都唔知做乜,從來冇見過有人會係T3去outside同人平排入彎,佢哋最多只會喺半個車位alongside咁入

不過其實佢同max鬥,大家都過咗小小火位,但係Norris最on9係撞嗰吓明明可以avoid,亦都可以更好咁利用嗰個positioning去setup一個好嘅T4 overtake,但係佢上咗腦定唔知太遲brake,所以撞咗。但係佢同麥記,仲有啲DTS車迷同英國媒體就完全blame曬落max到,又屌佢危險又剩。屌,真係要講嘅話,佢嗰幾吓dive bomb同埋上個禮拜推Max出草地唔危險?

所以啲英國車手同英國媒體真係on99
我素子先係清泉 最多自爆
主席先係清泉
揸住架爛車安全駕駛
呢幾年MAX 統治緊F1 個個都想打大佬 個個想睇MAX 輸 都係個句落到場口只要有機爭冠/更高排名 會閪就緊 除非你無慾無求 就好似大頭brake test 素 呢到又大把人話素on9 如果MAX 做 一定屌到MAX 想人死呀呢樣個樣
佢呢兩三年最出名隊落人哋度,之後話人哋”he turned in on me” 啲鬼佬叫佢做唔知Bin Laden Russel定咩
唔係係咁隊人邊會有dickhead 呢個外號
所以話入得F1 邊有清泉 得20個位 競爭大 唔係你死就我亡
去完旅行 冇睇西班牙好似冇蝕到
冇睇奧地利好似miss咗世界大戰
Osama Bin Russel
2022 COTA又係turn1就隊落SAI度,話人地cut across me
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞