[戰場+1] F1 2024 奧地利站 賽後討論區

980 回覆
2 Like 8 Dislike
max爆胎原來係第一下撞出事, 一直以為第二下先爆
原本拉利話揀4萬架
不過4萬話唔做阿2所以先唔去
最後拉利先揀辛斯
Sir架車係咪無update過?
撞個下大家都嘈夠,不如嘈下另一樣
lando第二下dive bomb個陣,max off track,Commentary話係max off tract gain advantage,但點解唔係lando force人off track?
做人要認清自己定位
精台緊係幫英撚
哎呀唔好意思 Max啲分袋袋平安 等下次啦
即係你要明白 你base on佢係拉利既成績黎去覺得
而車隊就睇晒佢成個career黎去做決定
當年佢出口述叫大牛升佢
大牛將佢打包賣去雷諾
雷諾先簽4萬 再宣布埋 先話唔續佢
去到麥拿倫又係唔揀佢 揀4萬
佢係有能力 就唔會俾車隊擺係呢d位置啦
甚至拉利呢個位 都係4萬唔去 人地拉利先搵佢
車隊睇到既野 多過你同我
係有能力既車手 一早會俾車隊Mark實晒
點會俾你走
佢而家唔細 趁呢兩年有成績就開始想搵大隊
問題係佢無能力呀嘛 如果佢有能力 大隊會唔會放棄佢呀清
下星期51g你條荷蘭狗!
谷左咁耐無野好屌Max, 今日一次過爆曬出黎
上年Silverstone 有through goes hamilton 都賣得唔好
精台講野要自己分析
唔洗點認真聽
奶狗算唔算唔值得可憐 自己群埋荷蘭狗 中招先知錯 怪得邊個
辛屍其實唔差呀
其實做到大車隊1號真係好少
佢唔係1號料但點都唔係廢
4大車隊佢又唔係排第8果個
講真紅牛體系出嚟咁多個仲有邊個係撈得掂
個個出走都跌哂watt
Vettel同四萬唔講啦
牙邦同氣都係要去中後班
佢呢啲一開始以為揸2-3年就被淘汰嘅
去到而家係好成功
精台分析要2個當事人都唔係英國國籍先公平公正
而家個問題係佢想有一號既待遇
唔係垃利架車爛船有三分釘佢都拎唔到race win
個位比咸狗搶左係好不幸
但而家呢個moment 係到扭屎忽花只會令自己無得選擇
大隊要既人 唔係佢可以做到
佢又唔甘心自己碌返落二三線隊
睇完ant davidson 啲分析
有啲point 都唔知係我識嘢定連佢都係撐英撚
Ching 我唔否認你上面所講
只係唔洗下下開口埋口叫人垃圾姐

同辛斯無大隊要 我同意上面啲清講
只係依家嘅大隊係要一個二號車手 唔係會有內鬥可能嘅車手
精台講野要自己分析
唔洗點認真聽
睇完ant davidson 啲分析
有啲point 都唔知係我唔識嘢定連佢都係撐英撚
你點睇佢講max off track嗰下 其他我覺得唔使拗
家下講緊要贏法拉利 點會玩ham sir呀 ....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞