[戰場+1] F1 2024 奧地利站 賽後討論區

980 回覆
2 Like 8 Dislike
唔係同隊要強制日日對住
點都易和解啲
Upgrade 失敗搞到佢又躁過
同埋呢排見佢跑q多咗失手,照計有位在手,似乎想再表現多啲畀其他人睇,變咗畀自己壓力
夠鐘去見下運勳心理學家
你記住F1車隊合約只係一張紙同一堆錢
Q2 佢點解跑得一轉?
睇過報道今場佢哋係新舊件mix and match 試下,唔排除四萬架車搵到啲嘢
因為第二轉俾人阻一阻,s2 已經知快唔過就 abort, 之後就發生 fucking retarded 事件,真係賠了夫人又折兵
淨係計新生代

我記得以前都有炒埋一齊
但叻好似真係唯一一個新生代可以不斷同Max埋身肉搏而有來有往而少damage 不論係單場時間或者次數都多

奶今場啲埋身肉搏真係差幾皮

https://x.com/f1/status/1203262374284800001?s=46&t=ytCQ8VUkGV5Om1HGTrcDAw
值嘅唔係你話值就值
五大車隊會睇唔到?
明明早幾年仲係合約戰士
風火輪都玩咗幾次
原來toto 同咸爺講
叫佢正賽果震唔好係radio 投訴部車唔好
得淡笑 真心唔明你地做乜
好似一定要兩個只能活一個 有四萬無角田
或者有角田就無四萬
呢3場好小小 黎即刻衝晒出黎講呢講路
頭果幾場4萬死晒火 又無咩野講
我都真心唔明你地
好似唔撩起火頭就唔心熄咁
吹到雞角田真心得淡笑 如果咁都雞既話
咁我諗季初4萬咁既表現一早俾人雞左啦
2019年奧地利 lam過野wor
重搶埋個分站
不過望返2019年 Max都係做緊Norris既野 但又唔見果時好似而家咁
叻鬥車真係好睇同勁 又clean又快
拉利欠佢一個冠
就算真係唔好,都係成team要檢討,無話怪晒落個車手到。不如話點解麥咁多罰都要交俾個車手決定。
西班牙又係如果我阿媽有春袋嘅問題,who know?
認真問,講句race for nothing有咩問題?你而定少左忽肉?
You are always gay
咸蛇撕合約
再同Toto道歉有無得諗?
臨退休前揸一次垃利完夢姐人人都係垃利fans
Unsportsmanlike 喎
放棄八屆完夢?
唔知點解,我帶完老婆去睇Montreal,佢就開始留意F1,根住佢尋日同我講素好克人憎
乜留係平就有八屆?
大機會過去拉利啦
我覺得平治似想搵過新的代言人
你唔係佢fans咪唔係佢fans囉,人地多fans你又少咗忽肉咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞