[戰場+1] F1 2024 奧地利站 賽後討論區

980 回覆
2 Like 8 Dislike
大頭嗰啲radio 真係顯功架,唔使侮辱人、言語唔粗鄙但絕對鬧到人
政治高手既特質
兩睇啦
但結果係有noise
到今日都仲講緊炒車邊個唔岩
Radio會出街,但當刻其他車手聽唔到,唔影響比賽。佢呢句race for nothing唔涉及種族歧視,唔可以同果兩個比。

足籃球果啲trash talk如有你聽到,我諗你都幾唔得閒。
西班牙車手傳統 腦轉數爆燈
班友入場只有一個目的
噓max 啫
串鳩咸唔係P1唔識揸車好到肉

最簡而精當然係GP2
split strategy
和牛第一轉係跟 Alpine, 四萬係跟 Haas
結果論係 Haas 岩,但操作上幾正確,因為而家對手係 Alpine + Haas

可惜既係和牛上左白軚之後俾 Alpine 放甩,而四萬一直咬住 Haas 又用大頭頂死 Alpine
岩岩呢場句wow都有排笑啦
係呀,如果唔係好似21年Saudi restart咁就煩到仆街
FIA嘅講法係話佢嘅radio有機會傷害到其他族群。我覺得比緊賽車手諗過度過咩講得咩唔講得好on9。嘅然係咁就不如唔好直播啲radio出街。過濾咗先出街,最多有delay
點解唔係
呢句肯定仲嚴重過fuck you啦
體育精神就係要所有人盡力比賽
你叫人剎車race for nothing 會唔會太痴線
個心態衰過粗口好多
Haters會講呢句講到奶退休都未完,我地move on啦
你都幾好笑 呢句嘢明明係你哋有位麥迷提起嘅
21年4萬都有做
跟本 T4 封死內線已經完成啦 冇人敢 outside 搏入石仔池
.
呢排咁旺場
對唔住 係我提起嘅

我同意move on

因為比賽途中 腎上腺素急升嗰陣
radio 講句你覺得無體育精神嘅嘢仲嚴重過人身攻擊 歧視弱智人士
根本都唔會討論到任何野
Agree to disagree and move on 啦

利申多次 我係覺得radio嘅嘢聽過就算嘅
你要繼續踩奶就繼續啦

我無意見
其實正常咁玩 銀石是咪應該更加小close fright
食廢氣都食死
60,61,63,64 都進攻,但無一次係攻 T4,儲下電先一鋪過啦

係時候要學精啲啦牛奶,braking point 打斜行神技重出江湖實在係車迷之福

都唔係重出江湖,midfield啲車成日用呢招
大頭點串咸?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞