[戰場+1] F1 2024 奧地利站 賽後討論區

980 回覆
2 Like 8 Dislike
做咩咁快篤爆自己
Max嗰下向外扭少少,冇撞都可以話係準備入彎,但係撞左,奶輸嘅嘢係更多
4萬早on9 係轉會玩9死佢自己 紅牛比一號車手待遇offer 佢就話信唔過本田個引擎 走去雷諾 雷諾個引擎之前咪衰左幾季 好啦發覺自己on9大左 又即刻走去雷諾死對頭麥記 最終玩唔掂架車直接玩死佢自己
同班呀 同時講race for nothing 我都唔知有咩問題囉
除咗係同圖講之外
佢每一步都錯
[keyboard mode]
鬧人弱智仔真係無傷大雅
除非果個人真係弱智
同班呀 同時講race for nothing 我都唔知有咩問題囉
除咗係同圖講之外

同意
4萬 係3倍人工過雷諾啵
佢知牛牛唔肯高價續佢 係推緊max上位
事後嚟睇佢係咁多隊都載浮載沉都唔係wdc料
從賺錢角度佢贏哂啦
其實唔明點解Norris有咁多fans
又鬧人race for nothing
手車又唔係勁
依幾場啲表現又鳩
上場開波push 人上草
之後連輸兩個位
Sprint又俾人㩒屌
咁都有人投佢driver of the day
喇叭人問Dietrich,佢話Max有咩就俾咩俾四萬,人工都照出
因為是英國人
咁點解素成日畀人屌
如果今場係 Max 同咸蛇鬥

阿蛇唔會好似奶咁上 Max 當 至少忍到手唔係下下 dive 入去

雖然隨時第一次埋身已經攬炒咗 邊同你玩 Squeeze 你引你 lock up 呢啲陰濕嘢

上站Yuki 同40000 喺台上講緊嘢
佢突然間彈出嚟搞到Yuki 講講吓俾佢cut 咗
希望PS3 進步快啲打佢兩巴
你話啲女fans迷叻我都理解
但係依條友又唔係靚仔
講嘢又小學雞
咁講on9,素狗係英國人入面真係冇人能敵又學埋晒咸狗大哥啲衰嘢
佢肯做wing man 會唔會唔使走黎走去
阿蛇會假動作呃下Max,跟住行交叉線
是但啦 你咁識車
仲叻過成個grid 嘅TPs engineers 車手
你咁高章 點會明
我唔明點解佢有咁多fans
關grid上面啲人咩事
呢單嘢
佢啲fans都好唔尊重台上面嘅人
人哋講緊嘢你就擲嘢上台撩偶像
佢又係傻嘅,走出去執嘢
搞到和牛講:「有無人聽緊我講嘢?」
然後和牛fans先至大叫示意

啲人真係好撚無禮貌
咁你舉嘅例子個個都見到
啲咩表現呀 鬥車嘅做法呀 同圖點相處呀
但係grid 啲人都無討厭佢呀 又多fans 呀

睇嚟你同grid 啲人點睇佢咪好唔同囉
咁fans 更簡單 就係覺得佢唔屎車囉 唔似你咁高層次
男fans都可以迷叻He is just so handsome that i can turn gay for him
我舉嘅例子個個都見到
咁你所謂嘅fans咪又係同我睇到一樣嘅嘢
我都係一個普通嘅f1 fans啫
所以咪唔明點解Norris咁多fans

同咪你話佢係grid人緣唔差
講真有邊個真係由心底咁憎其他driver
韋同咸都冇嘢啦
仲要之前麥記架車都冇冠軍水準
點會有人同佢關係唔好
佢當初就係唔肯先離開紅牛
個個都話佢其實係怕左max
16年西班牙站都睇到車隊想 max 做明日之星啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞