[戰場+1] F1 2024 奧地利站 賽後討論區

980 回覆
2 Like 8 Dislike
呢兩場先開始快 明明慢左兩季
26年新PU吹緊平治最對辦喎
Haters可以連條街有件垃圾都入佢數

個個driver成日都話其他人idiot喎
Vettel都有講個啦,比賽緊果時個個都爆曬腎上腺素,講野一定唔會nice
同埋賽車啲radio唔會俾其他車手聽到,影響唔好比賽喎。足籃球啲trash talk係對住人地真接講,harsh過呢句幾百倍都有
原來moving under braking zone 現時黎講係冇犯規 咁冇咩好討論,直到要修例
無意外就無犯規,引起意外就會判輸咁解
咁有意外,罰左10秒,真係完。除非話罰得唔夠重姐
要好似lebron咁自己做埋GM,踢走晒啲意大利人,再換啲德國人/英國人入嚟先有機會贏返屆
呢場主席咁都慢過max返黎都幾神奇
佢出名一過咗Monaco就唔識揸車
https://www.instagram.com/reel/C84rqjqPoFg/

奶 頭2次 其實都幾危險

由其第一次 根本封哂外線都轉唔到彎

max 會避佢唔撞埋去
佢話人race for nothing同我同坐隔離dean’s list條友講「你讀書都冇撚用架啦廢柴 」一樣道理,Unsportsmanlike 和牛radio夠罰咗
FIA覺得team radio有價值喎
認同孖甜
舉個例子就係你比喻嘅dean list同你一齊考listening 要用收音機
你就拎咗部所謂功率高嘅收音機出嚟 jam到個dean list收唔到
佢考試途中鬧咗你一句「你讀書都冇撚用架啦廢柴 」
佢係好unsportsmanlike
但係考緊試個個都上頭啦 我只係唔明有咩好怨

我回埋今次就算喇 因為我覺得haters gonna hate
點講都係錯㗎啦就
奶係傻尻人人知 是但啦
Max 有時又真係唔怪之得咁鳩串,又真係示範俾人睇點應付相同情況

https://www.threads.net/@itssteveokay/post/C83BCfpI3ka/?xmt=AQGz-YFH4WtfFw17Vc7aGmDR0NA-gH1QF_Ct2Om_W-6wmA
點解呢幾頁有個柒頭彈出嚟搏屌
考試出聲你已經要寫report,「考生應考聆聽部分時懷疑受其他考生的收音機或天線干擾」係不獲考評局處理
你係咪冇聽過Lando怨呢樣怨嗰樣?
Unsportsmanlike仲可以吹到真性情你都幾威
紅豆巴
大頭嗰下lockup啫
19年monza
這是(討論)區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞