[戰場+1] F1 2024 奧地利站 賽後討論區

980 回覆
2 Like 8 Dislike

邊個圈快唔止少少 指教吓
但係奶條胎都開始唔係好得架啦
話就新幾圈,但係碌咗咁多圈越遲攻遲蝕桌
主席係印印隊果時已經出名敏感
Tune車個window勁窄
印印就好在upgrade唔算多
去到紅牛咁極端嘅風格
擺明就唔啱
所以今年繼續交學費先啦
你估當年max又係一贏就爭冠咩

咸sir JV除外
所以成日話奶無耐性 係大牛dirty air 後面要等幾耐先攻
定係等Max自爆
Max 都要 17 18 跌跌碰碰 潛力擺明有但係多 mistake

先去到 19 20 咁穩定
不過下年形勢有啲複雜 咸sir,牛奶,我問天,奧斯卡,19Max,素bb 全部都係有力爭世界冠軍 下年準備世界大戰
下季一定係睇內鬥
由51 lap換完差2.x,3圈後已經第一次進攻。老麥點樣唔係火星車
上個post 有師兄教嘅
https://www.f1-tempo.com
51圈換完新胎 輕油用3圈推兩秒

呢個係麥㗎車嘅特點
你睇番近幾場 輕油麥就真係有Max牛一樣嘅實力
跑Q爭百分幾秒 每每正賽輕油後追追到秒

但實際上 你見重油嘅話 麥其實追唔到牛
無論起步加速 極速都無牛咁好

胎耗其實麥都好啲 所以點解成日比賽尾有得追

如果你睇番成場車嘅話 頭半係Max 放 後半奶就追

咁樣睇race pace 點火星車
當年默蛇由隊尾用十圈追上嚟pod先叫火星車好無
牛果架都係火星
問天甘心做馬戲團嘅扯線公仔,真係算吧啦
牛奶逼到19Max出翻嚟,今年餘下賽程都應該好睇
今年第一年睇F1真係好正
其實都唔明琴晚場車啲人睇一半唔睇一半
奶條胎食足咁耐dirty air ,未計又追又過慢車
奶條胎都七七八八
max19招都出盡,奶都chur盡max 技窮啦
同埋有一下Max爆電原來係cover 到奶嗰DRS
唔係仲比機會max差電呀
啲人係禁 佢做A唔work就笑點解唔做B 唔會諗下B會仲衰 都係為笑而笑唔洗太過認真
有無Max 7 pit嘅片,好似無見過
英撚大技
咁辛苦捱左7秒返嚟,比crew一野收皮
其實已經連續三場前過和牛好多番黎 三場拎左六分
不過兩個分數差太遠啦
依家仲係和牛黨既天下

想睇四萬積分反cup 和牛
到時世界大戰最好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞