[戰場+1] F1 2024 奧地利站 賽後討論區

980 回覆
2 Like 8 Dislike
Feel到你準備比人屌 加油
扮咩純良
我又唔覺得要咁黑白面既
haas 尋晚狂取十分之後而家車隊個第六有危機,兩個要更加幫手搶分

細牛呢三場開始 split strategy 已經係改變第一步,只可以話日本仔領導既 Haas 實在太撚大進步
HAAS 今年真係好正
希望可以留K Mag
拉利咁嘅表現,擔咩心WCC追唔到
但鳩堡比 Kmag 真係快好多
呢兩晚有時間可以分析中游大戰,今年好撚精彩

而家係

第一集團 max + 麥

第二集團 垃利 黑平 主席

第三集團 細牛 Haas alpine

自己玩 JJ Aston Martin

出場等於無出過 Williams Kick
呢兩個戇鳩
尋晚合作到既,尾段用黃軚過撚左四萬同 Kmag 啦
佢純良?
純良到笑人race for nothing
潛水先
呢兩條友點會唔係私怨行先
Lando 好似未中過 Sir 大技
所以咪學唔到野 [sos
所以9堡有Audi 大約
不過Kmag 揸呢d細隊都唔錯
火星車係重油輕油快灣慢灣直路都快過晒人。MCL而家架車係輕油先可能快過RB少少
咁佢應該返AM先係 無咩UPGRADE
有幾多人真係識睇,尋日兩個都push到盡,咩招都出晒去攻守,啲人重話奶心急,唔俾壓力Max,佢又點會出錯,Max唔出錯根本無機會。
佢racecraft有咩問題,過唔到max就racecraft有問題?RB同Max本身就唔係容易對付。
退休好過
氣都唔係咩純品人
但ON9CON隊友一埋身就上電
有冇私怨都合作唔到
都話奶是原罪
當年race for nothing 嘅radio
同同四萬不和得罪好多人

利申我唔覺得車手radio 噏嘅嘢有咩嬲/鬧嘅價值
不過想問和牛鬧人弱智仔個個都話唔知有咩問題
奶鬧佢唔知鬥車鬥嚟做咩就俾人講足咁多年

我真係頭都大哂
條友第二春真係另眼相看
無車揸個段時間心理質素成熟左勁多
有同四萬不和咩?
多謝Netflix 第一場radio 又屌佢啦
Monza又話佢慢啦

肥佬Zak 契仔所以TO幫哂奶啦
四萬要食三色雪糕啦

所有都關奶事
你同on9con講合作呀
上次to完佢已經嘈到拆天
依家又firm左下年留唔低 佢更加彩你都傻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞