[戰場+1] F1 2024 奧地利站 賽後討論區

980 回覆
2 Like 8 Dislike
點估到咸狗會入拉利
老實講辛屍你又唔可以話佢廢得晒
Pacing佢又拍得住max/lando/叻 (係呀佢同過晒啲三個人做隊友)
同埋佢優勝嘅地方係真係用腦揸車,
比較睇到場車嘅大picture。
但係raw talent就真係未係頂級,係勝在夠穩定。
未必係車隊爭世界冠軍想要嘅人,但係一定喺車隊想發展想要嘅人。可惜啱啱遇着剛剛比sir lulu搶咗個位
個個都有兒法夢
我自己就覺得一定唔係offtrack gain advantage
再加佢拎2019同一個灣出嚟話紅牛當年冇俾人罰 今日唔應該投訴 係consistent 我就唔認同啦
法拉利想博25年 但法拉利睇data去評估sai唔夠快
炒果下都唔洗爭論 我諗都冇咩爭議
但其實係咪只要唔炒
基本上都好難罰秒
我見中下遊車好多都咁守
強如大頭 sainz 都成日咁玩
令到後車出彎嘅時機節奏錯晒
上次大頭灣心輕輕陰素子 陰到佢大炒
其實不嬲都咁玩開
四萬 aka 辛斯首席狙擊手
揀咸似係商業因素多過諗贏
如果加埋 sprint 睇,就會覺得點解咁多次機會奶都唔可以清脆咁過一次 max

https://www.instagram.com/reel/C8zIRt7B3T-/
淨係官宣個日啲股票升到
最多人follow既隊+最多人follow既車手 好難抗拒
我覺得辛斯同叻差唔多
其實我都覺得係hard racing
本身就無咩嘢
係攬炒到兩個一齊跌咗冠軍啫

錯就係奶q唔夠快 頭六十圈都追唔近 近啲又出哂界
Max都有錯 出事嗰圈無論係contact 前收左定係contact 完都繼續逼走奶咁攬炒都過分嘅
其實成個weekend奶係呢隻灣都幾差下
次次出灣都慢到龜咁
老實講又唔係好垃圾姐
要廢大把人廢過辛斯
consistently唔係最出色,但又唔廢得晒,年紀又開始大,邊有大隊會想要
反而神經刀,一時好差,一時又會發癲有好出色表現,大隊仲有可能會要
成績就差唔多
辛斯穩定啲
叻就後生啲 上限高啲 又自己青訓又好控制
2揀1就冇理由唔係叻
本身呢個場奶之前幾年都好強
喇叭人一張鳩圖引發既蝴蝶效應可以攪到兩兄弟反臉
紅牛返左歐洲後,架車有冇upgrade過?
我覺得佢正賽應該抽得贏Lec
咁快出到片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞