channel c就點錯相出咗澄清

1001 回覆
576 Like 43 Dislike
咁咪即係唔係csinnlai, 點解csinnlai彈出嚟話係自己
當年有無傳媒搵 Matt Damon 訪問澄清 ?
要求 delete 照片 係咪就必然要接受陳淨心訪問 ?

程序公義 同 事實公義 唔係相違背
FBI 探員即使親眼見到疑犯殺人一刻 , 都不是屈打成招的理由
正義迴廊 陪審團裁定肥仔罪名不成立 , 同真相係無必然關係 , 唔等於裁定肥仔無辜

似乎未到 20XX 就融合曬 , 要自證清白 , 無人記得 "保持緘默的權利" , 總之低調唔回應 , 唔俾大家食花生就一定係身有屎
成班傻閪連登仔個個唔用腦
得張圖幾隻字就信到十足
唔係啩,你咁都唔明嘅
咁咪即係條友唔只偷咗一個人嘅相,而Csinnlai係其中一個囉
個事主話見過真人呀嘛,但係csinnlai依家係無癦㗎喎 佢見咗邊個啊?
唔出樣淨出聲都得啦
就係講到咁大件事但又唔想解決咁
Channel c係呃緊流量
當事人又何嘗唔係呢
一直都覺得東張好過channel c
之前東張報男KOL性侵女仔都會成個樣blur哂
channel c遮左對眼就當遮左
完全冇考慮冤枉左人既後果
唔係啩,你咁都唔明嘅
個樣唔係csinnlai, 點解csinnlai彈出嚟話係自己
我咪問你佢邊張相話係自己? 張相唔係自己樣點樣話係自己
事主話佢16歲呀嘛
一開始可能唔理解點解一定要出鏡訪問
實際上我覺得唔出鏡訪問都冇問題
記者見過吓都得

如果Channel c話自己係為咗正義…
點解唔可以體諒下一個16歲嘅女仔?
同佢講兩句可能對方明呢?

做得記者係咪咁懶,講多兩句係咪真係咁難?

佢完全唔在乎,佢一個咁多follower 既媒體,會唔會屈親一個16歲嘅女仔

就當事主真係美容雞都好,作為記者問多佢兩句
Chok多啲料,其實唔好咩?

點解要咁快唔覆個事主,但係做嗰個聲明又完全明示事主就係美容雞
屌,你連事主俾人偷咗邊張圖都唔知就出嚟鳩噏
佢係俾人偷和服相喎,原來講咗成晚你都唔知發生咩事㗎?
佢地一心諗住可以做多條片再呃VIEW 呃課金
緊係恐嚇老屈迫個細路女比佢地拍
拍完第一條片一定屈多幾樣野做VIEW再迫條女
有冇諗過可能csinlai都唔係俾人偷相既人
只係threads 9up下搏流量
又或者係騙子ac想channel c del片既一個手段
網上講既野有幾多可信唔可信
係lihkg都見唔少啦
個個fg 50k
就當事主真係美容雞都好,作為記者問多佢兩句
點樣Chok多啲料呀, 點會俾你chok呀
得罪講句 訪開唔肯訪
電話唔肯聽 又要想澄清
對家都認定係同一個人
你想人靠你打兩隻字貼幾隻相就澄清?
和服相有冇樣先?如果無樣憑咩話係自己

成班9公可能幫緊個男人護航
其實16歲先唔敢恰,一陣人哋老豆老母出嚟屌到佢開花,屈未成年少女做雞仲要爆咗人哋真身出嚟,channel c 真係準備退訂潮都得喇
搞咁多野做乜
攞張學生八達通出嚟同條仔對,睇下同一日同一時間有冇搭車咪知,我唔信佢地咁啱得咁橋都係行路就返到屋企
人地事主ig 主動pm channel c,並且還可以提出一啲證明,同接受文字訪問
而家係channel c一聽到事主話唔想出鏡就完全唔應機喎

事主之後搵佢都唔覆
人地講明可以文字答
點解要迫人聽你電話比你錄音黎出片?
話自己用好多人力物力但查證都唔做
佢個咩男受害人咪又係得幾張相連片都無就話係條女呃佢
唔係啊,佢本身Threads用咗好耐係幾十個followers嗰啲 冇做過啲乜嘢駁流量嘅行為
你可以去睇返佢有po過album show時間 啲和服相啲真係佢自己嚟
交友app大把呢啲女啦
比人發現左就扮晒野
支持爆晒呢啲臭雞出黎
阻住我地香港男士溝女
我咪問點樣文字訪問, 佢一味只係話唔係自己, 同埋文字訪問都要約時間地點?
拿我同你約時間文字留言, 2024年7月1日你先好再覆我依個post
咪直接文字答囉, 講咁多廢話
真人就話要約時間啫
打文字就直接打啦
我係Channel c就最簡單咁講句,證明唔到相係本人,呢單係偷相,咪算
咁高P,冇可能實牙實齒到係本人
唔理事實係點都好,事主冇得報仇係佢本身就衰on9
吓?你知唔知自己講緊啲乜嘢啊??
會認得出係自己張相㗎嘛? ? ?問得出呢個問題你都幾黐撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞