channel c就點錯相出咗澄清

1001 回覆
576 Like 43 Dislike
連登網絡孤島
冇睇threads 就話炒曬車
唔出街就話別造謠 我的小區沒水浸
Channel C冇約時間就直接打電話
人地讀緊中學未放學冇聽到電話有咩問題
人哋點知佢係學生
可能堆相小紅書偷過黎
其實都好可疑 如果真係唔係佢 點都搵方法澄清左先
定係佢驚聽電話會比人認到係同一把聲??
我絕對明,佢哋某程度上係啞
網上兇狠現實成碌撚咁,俾人屌就開FB還拖
Channel C打嚟 未放學都要接啦
你而家求人幫你澄清
仲要Channel C就你時間?
亂鳩咁來澄清博俾channel c搞多獲?
依個垃圾台為左點擊咩撚做唔出
外國傳媒唔敢講
香港傳媒唔係見到棺材都唔會道歉
就算道歉都係偷偷地做
搏fans睇唔到
蘋果傳人係香港傳媒的良心
證明啲相係幾時影…?
你睇#133 佢一早講咗佢心聲「channel c無義務理係唔係偷相喎」
出咗案件編號嘅雜項事件
但證明唔到係被人偷
同埋而家偷唔偷相都已經唔係重點
因為受害人係見過佢真人幾次
即係佢偷你相?不如一齊投訴channel c?
Channel C大撚哂,
屈你咪屈你,錯資料咪錯資料,
再嘈昇哥又要出來聲淚俱下呃課金架喇
昇哥係記協主席 昇哥幫Channel C打工 所以我支持Channel C
條女話無樣其中兩張相係佢係日本影既,
所以叫channel c刪,有樣果d佢無意見。
有騙徒用自己相加人地相去呃條傻鳩好難理解咩
點解要投訴?

你唔識我,所以咪認唔到係我嚟
識我既人認到我,但佢哋都知我唔係美容雞呃錢
所以成件事我無受害
真係無義務理喎
依家無唔識條女既人認到係條女喎
其實Karen你係咪最近呢5年食野食撚到你懵撚左?d養份去撚左你d脂肪同賤肉橫生度冇撚到個腦?所以咁中意衝出黎柒畀人屌,屌撚醒你減下肥啦豬閪
可以提供證據
提供咗證據人地咪幫你post囉
除非證據就係Trust me Bro
咁即係佢偷你相?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞