channel c就點錯相出咗澄清

1001 回覆
576 Like 43 Dislike
你係咪痴撚線
我俾人屈仲要我接受訪問俾你多條新聞流量玩?
連登班人仲好笑
我講到明得和服兩張相係我🙏🏻🙏🏻
佢哋班友都以為係所有相🤣🤣

最好唔係你哋cc冇已讀不回我
積極想幫我自證清白啦
我有提到如果cc願意幫我澄清我可以提供唔係本人嘅證據
咁唔通我未知你係咪玩緊我嘅時候就俾我個樣你咩
都好彩冇俾 你又真係撚緊我自己出去帶風向
你哋覆一句我就覆「十」句
依家顛倒是非黑白話我「早已表明不接受訪問」?
都幾撚多五毛同波台狗抹黑
唔洗理係咪fact,半杯水有人睇到有水有人睇到無水。做到流量聲浪channel c已經贏左。
點解唔可以持平啲講,話呢個係受害人提供嘅相,但亦有自稱當事人話相中人係無辜,截稿前未得到回覆
然後加厚格咪得
我唔理青爐屍收死啦
呢個時候蘋果慣用既受害者心態出哂黎
「我地被惡勢力迫害」
「証明我地做得啱」
channel C解散同蘋果比人抄家一樣,唔會可惜

其實真唔明佢點解唔出去澄清返呢?又要係到屌
比人偷相用左黎呃人 點解仲可以用上網講
越諗越唔明
正解
所以個男人見過真人只係證明咗有樣嗰啲相=真人
而無樣嗰啲相只係一個普通女仔嘅身型/髮型
估計真個隻美容雞係有意搵其他人嘅相混淆視線
我偏向覺得嗰個女仔真係俾人偷相
但佢自己係咪應該搵方法去澄清?真係咁難咩?
佢唔肯配合 Channel C都冇乜嘢可以做到
反對我哋黃屍青奴屍=打壓新聞自由
人哋講明當日見到你,你點會唔知嗰日幾多號
佢本身和服張相upload 左去邊先俾人偷圖?
係threads搵唔到?
你係大陸住?無做過要自己證明?
應該係新香港人
好想G 邊面炒車
我哋黃絲每分每刻都要守護香港,忙緊家國大事邊得閒同你睇埋啲雞毛蒜皮嘢
有話題吖嘛啲觀眾又想睇
澄唔澄清到wfc最緊要擺到上social media有朋友仔十卜十卜
畀政府打壓嗰陣就大大聲第四權乜乜柒柒
而家你自己都fact check唔到嗰兩張無樣相係同一個人
咁就唔好用你嘅刀去斬人啦
抆走嗰兩張相 你嘅稻草人都無聲出啦
其實仲有一點係
邊個會用真相去呃人
同人講唔方便訪問
之後又人格分裂話冇拒絕訪問又點拆呀?
channel c 本身唔係就係蘋果黎咩
咁咪比人屌囉channel c咪又繼續講
又唔會因為佢搞到摺左
又要拒絕溝通
咩地方?神房
16歲學生一係去咗罷課,一係出咗去示威食緊阿sir雞翼啦唔得閒聽電話仲唔係鬼?

唔怪之得比人偷圖啦 放係小紅書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞