channel c就點錯相出咗澄清

1001 回覆
576 Like 43 Dislike
你又屈我cross check左
你個channel 一年365日老屈左幾多人
你明明覆我個留言已經有寫一般人
你講乜春ig朋友,你條弱智真係嘥人時間
你話你cross check先知係條女
有無你同你班手足勁撐tommy哥 勁撐林景楠咁落力先?
見係黃(聲稱)就奶到盡
課左金支持tommy未
又上水
你個思覺失調同志訓咗覺喎
合照都無張我話IU同我食飯都得啦
人地唔肯做你訪問搞到你比人咬又無得呃VIEW嬲嬲豬?
文字訪問都唔識, 點做記者, 唔記得香港記者唔駛考牌, 啊豬啊狗都做得
屈chickeeduck果單都仲未見你地五毛聯合軍出番個道歉聲明
而且你地講咁耐仲未擺到我支持tommy嘅證據出黎, channel c就要證據,你地屈人就唔使證據 ccptoy真係日日贏
時事台手足叫人道歉 你講完有無笑呀
幾時同陳彥霖老母道歉呀
當日柒左既手足分分鐘排滿紅隧呀
懷疑樓主有精神病
勁想置一個𡃁妹於死地
係𡃁妹飛過你
最弱智係同記者交待都唔敢
但走去報警
轉頭差佬當佢犯咁審佢喊都無用
channel c =低質
點解一個咁嘅po都會有罵戰⋯
自己核實素材把關不力
就spin去呢樣嗰樣
多多藉口

你啲相係受害人畀你,係無錯
但咁你都要睇過篩選過吖?
人哋畀咩你就照登
又唔諗吓女方係一個騙子
本來有假相混雜嘅可能性
尤其交幾張見唔到樣嘅相過嚟
你又照出
佢係醒,就唔會連“見唔到樣嗰兩張和服相”都照登啦

佢段片唔出嗰兩張同佢內容本身無影響㗎喎

而家等於仲畀騙徒跣返轉頭
咁即係話嗰2張見唔到樣嘅相
可以係你、可以係16歲thread條女

咁既然咁多疑點,和服相又影唔到女騙徒嘅五官,點解要登呢?

咁撚柒仲學人捉騙子
如果係咁 佢喺dm無拎證據 無受訪既情況下就咁逼人del片 我係記者都踩佢都傻
點知佢係咪賊喊捉賊
如果唔係佢 咁佢就光明正大用電話同記者溝通 交代清楚係無樣果兩幅相先唔係佢
扮被迫害就有受害者光環吖嘛

黃絲情緒主導+立場行先
好受呢套
咁係因為你地班狗公信力低啫 做開黨媒做到講句野都冇人信
不過明明個post群情咁洶湧都有人識得叫fact check, 反而你地ccptoy自認清醒,結果都係尻up唔使本,柒左就潛,正常人又冇你地咁多時 , 過一排又冇左件事
好彩所謂 ccptoy 其實主要就係得你地幾十隻賤種
因為真係好撚柒
你叫佢點面對到?
女騙徒搞兩張見唔到樣嘅相出嚟
可以撚完A先生又撚埋記者
但又咁諗,如果件事咁大而自己係清白,可以搵老豆老母代出頭,冇老豆老母接受到自己個女俾人屈係雞,我個女俾人屈做雞我唔拎刀衝上佢office? 如果嗰女仔係清白而自己又搞唔掂,建議盡快搵長輩商量,係自己ig講到天花龍鳳都冇用,再冇證據證明自己清白,蝕底嘅只係自己
有機會 依家啲女化妝個個都同一個style
唔係正面又唔識都幾難認

連一個普通市民做fact check都專業過channel c, 笑死人咩
Channel C都幾撚串架喎
作為有啲公信力嘅傳媒
有人話佢資料失實
要求佢哋del 相加澄清
佢哋唔撚係去fact check下有無問題
而係逼鳩人訪問
唔訪問就唔撚理鳩你
文字講唔撚得?

所謂訪問
肯撚定又會set cam 打格再放係條片度
好心啦
一個成年人咁樣嘅態度做新聞
不如去做娛記算啦
講到幾撚有理念
其實都係嘩眾取寵

Channel C 少少戲都唔交
係明屈架啦
一係就出嚟俾我拍多條片放上網
一係就繼續放你啲相出嚟
等啲frd以為你做過美容雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞