channel c就點錯相出咗澄清

1001 回覆
576 Like 43 Dislike
死?how?
成班弱智,都話騙子俾依啲相俾受害人依個行為係事實係發生過

點解唔可以報?
梗係有影響啦
騙徒就係俾果兩幅相去同受害人扮close先引到受害人上當

你真係弱智喎,連騙徒點呃人都唔明
是,你老屈
你都認唔到我,我都唔怕登,幾時輪到你出聲
fact你老母,張和服相有錄音咩?你思覺失調呀

都話條女唔上水,無人認到係條女
寧枉勿縱,要人自己搵證據自證清白
打格就出得(刀削麵表示:……)

不如改名做channel ccp算啦
幾時有話無拒絕訪問,
一路條囡都係講想用文字,
channel c班記者唔識打字?
搵另一個同樣標榜自己「為民請命」的機構
我好有保留
你條弱智又表現點弱智,留message咪用返原先個平台留洗咩問電話
你班弱智專做無意義既嘢,其他人唔係
做訪問一來可以出多集博流量,
二來chok個o靚妹等佢一時緊張講得唔清楚,
之後就用正義之師姿態出片,
channel c sure win啦
再迫死多幾個後生囉
反正依幾年都死唔少
你地黃營kol杰斯(拎眾籌錢炒股票嗰個)都好鐘意講「視頻」架喎
channel cctoy話黃媒唔會錯
錯嘅只係五毛
原來你試過

咁易認出就唔會有咁多變態佬send j相俾女網友啦
你地黃營kol杰斯(拎眾籌錢炒股票嗰個)都好鐘意講「視頻」架喎

你係咪姐係話杰斯都係支那人
唔識send俾channel c同channel c講?
好我記錯,咁條囡要求文字溝通得唔撚得,
係咪channel c搞完人仲要就人地就佢format受訪?
根本係咁
直接同當事人
Channel c 警方對質啦

唯一證明清白嘅機會
怪唔之得咁多賤種五毛幫口
好似話下集有放蛇
真係好撚痴線,如果係無辜俾人咁搞,
又要迫受訪又要去狗屋。
隨時好似港大ocamp條連登仔咁成世唔安樂
無名無姓又打哂格仔,點樣港大ocamp連登仔呀
有用小紅書=個16歲女仔係美容雞

黃尸狗d邏輯真係令人嘆為觀止
咁我都可以話有用過中國製iphone既係共諜、有搭過黨鐵既係藍尸狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞