channel c就點錯相出咗澄清

1001 回覆
576 Like 43 Dislike
又狗 又黨媒 又ccptoy 又賤種
咁即係道歉未姐?
叫人道歉就聲大大呀?
俾我就報東張西望等佢收鳩垃圾青爐屍皮
垃圾霉體,早執早著
而家咩年代,仲留電話交收咁 on9 ,咁多社交平台求其 facebook 定 telegram 都搞得掂
條女主動搵佢哋呀係咪
人哋只是16歲乜都唔識
真
咁撚大件事一早要搵埋父母出黎啦
叫記者+條仔認清楚
而唔係只係網上面話係話唔係
出黎認人已經夠收記者+條仔皮
驚俾記者搏到流量咪講明只俾證據+認人
唔準出片囉
Channel c咁都唔肯咪先繼續公審佢

明明ig無post 比人偷相點偷
原來玩過小紅書
用小紅書就抵撚死
agger
有冇link或者cap圖有放過上小紅書
就算唔係家長,可以係學校老師/社工。
你驚人地屈你,可以有老師社工陪同。
揾另一間傳媒澄清又得。
單純文字對答點知你打字果個其實會唔會係個阿叔啫。
成日話人地訪問想為流量,人地真係出道歉聲明又會話人地無人睇無補於事/細到鼻屎咁睇唔到咪話我未卜先知
如果佢唔想驚動父母,其實最簡單係喺佢本人ig做澄清,唔經任何傳媒,唔驚人哋歪曲佢嘅説法
唔主動去澄清?
你覺得點先算澄清?
搵左兩日都唔覆機 算唔算主動?

擺係公開既social media 所有人都睇得
貼晒圖 圈晒俾人睇 都唔叫主動澄清?
咩年代呀師兄

咁channel C 個澄清點解唔係搵陳朗昇出黎拍片 直播
而係就咁出張圖出堆字?

定橫是你覺得要好似政府要求咁 搵傳媒 登埋報先算澄清呀
就算有都Del左啦
留返大家搵我只cap threads 留言
唔負責幫佢fc
一陣又屌返大6住
Pin 或者開新post放頂喇
點解個post 仲咁多正皮
明顯係個垃圾channel 無回覆個16女
屌,知果少少扮晒蟹咁 facebook tg 最易miss message, 留電話就係wtsapp 你會成日睇,就算唔睇都可以打俾條柒頭
條傻仔A話有樣嗰幾張
係同真人一樣吖嘛
就假設嗰幾張係真先啦

其實個記者
除咗同受訪者上美容院追數
佢仲做過乜採訪工作?
佢所有料都係受訪者提供
都唔係自己放蛇挖返嚟

受訪者話係就係,口話口賠
記者全程訓喺度剪片就有貨交
咁樣就係“大踢爆”?
channel c信唔過
到時屈多條女一次
東張唔係代表信得過
但至少係第三方
唔太方便做訪問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞