channel c就點錯相出咗澄清

1001 回覆
576 Like 43 Dislike
好似嬲到紅都面晒mon 實個post 要一定要嘈贏咁
傾個電話快快手搞掂啦
邊個同你慢慢whatsapp傾
mon 實個post?
個post我開喎弱智
如果你個邏輯係通嘅話
咁美容雞拎張女優浸溫泉嘅露背相
話係佢自己嚟,send畀A先生
然後A先生盲盲哋
又話全部相都係佢隻美容雞嚟
咁channel c又照報、張相又照出?

見唔到清楚五官都有可能係假相嚟
尤其對方係一個騙子

嗰兩張相大可不必放入條片度
而家就自己捉蟲
所以我咪話on9同識保護自己有衝突喎
想問channel c係專業記者嚟?如果佢係有心幫人澄清 又講到明想訪問事主 點解事主話肯文字溝通佢又唔肯覆 要到事主自己諗好哂問題問返佢佢先肯覆?依家係邊個訪問邊個?

啲嘢重重覆覆講到口臭到講完依個point 你又話事主冇禮貌 又喺到拗事主唔識保護自己 正宗跌落地揦返拃沙
Mon 唔mon 實個post 唔關邊個開事wo
得個側面我唔明條仔點樣可以咁confirm話係同一個人 齋睇側面嘅話旺角10個有9個都係咁嘅樣㗎啦
但A先生同全世界唔知邊個係女優, 亦唔知張相係女優
咁女優有咩影響
都話事主連個實際時間都唔知 咪直接問,
開post有人留言會有通知呀on9

條女要還自己清白,基本上一定要現身
而家電話都唔想講,點叫channel c幫你呀
淨係打字點知對面男定女
幾撚多男既開女假ac呃人
仲要集團式假ac扮交流互粉互讚
隔離有個post直頭ai整咗條假既女出黎
都呃到勁多毒撚課金
屌, 我話你思覺失調係因為你真係思覺失調,我從你留言就睇得出
我無起你底先知你思覺失調
「點解事主話肯文字溝通佢又唔肯覆 要到事主自己諗好哂問題問返佢佢先肯覆?依家係邊個訪問邊個?」

又要人重複?
仲有 做咩好地地轉走個置頂嘅?
屌 溝通唔到
唔怪得仲係度死雞死雞撐飯蓋
得啦得啦 你贏啦 青撈尸一定冇錯
當為自己行多一步都唔肯
點解事主話肯文字溝通事主又唔肯直接講有咩證據 要對方自己諗好哂問題先決定覆唔覆?依家係邊個搵邊個先邊個求邊個做嘢先?
騙徒: 你哋點錯相啦
吓 幾時變左係事主求channel c做嘢依家係channel c屈錯人在先喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞