channel c就點錯相出咗澄清

1001 回覆
576 Like 43 Dislike
人地話“16歲、怕錄音、唔講得電話、報左警”
個女仔點會俾channel c見到佢真人呀
扮哂唔係 美容雞
又傻黃呀你哋唔係好鍾意講都2024仲分黃藍㗎咩
睇到R晒頭
點解Channel C 出片會將啲相打格?
就係因為唔肯定啲女係咪當事人呀
咁仲要點「攪清楚」先出呀,你係咪有方法每張相都搵到source?

唔會話我幫channel c洗白
實情係成班人扮專家亂噏
仲話人唔專業係做乜鳩
99%係
但唔係100%
講唔出就躝啦
跟住啲孔乙己又走出嚟話「真正嘅咩咩咩」唔係咁
都話依單案係受害人一開始就係俾依幾張相呃

channel c無義務理係唔係偷相喎
「影到我plz del」
喺Threads玩膠玩大咗
唔係好明你意思
你sure咪出 唔sure咪唔好出
而加講緊張相咋喎 係咪唔出相會對條片好大影響? 用文字替代唔得嘅?
出相係防止其他人俾同一批相呃呀on9
佢自己主動比電話人再話人哋打電話比佢
師兄你講完自己想唔想笑…
原來你真係on9
其實有冇諗過負責check dm嘅人只係一個小職員,一定唔會係有權力去del post或者搞清楚件事,佢收到DM 已讀咗,都要轉述返比佢阿頭㗎,咁佢阿頭應該就係話要同事主電話對話,事主又話要文字回覆,咁個小職員又要再轉述多次,其實佢只係一個傳聲筒啫...16歲女咁冇耐性
人哋話打電話,事主就話驚人錄音剪嚟剪去,咁咪自己都錄返音囉,有咩事咪po返個冇剪接版
嗰logic其實好簡單

記者係受害人手上得到相片
唔100% sure係騙徒,所以打格處理
定係想連件和服都打埋格先滿意?

女子係咪騙徒唔係記者做決定㗎,係阿蛇同法官做
做video有相唔出改用文字真係on9先會咁做
So far 個人認為條片係完全無問題,唔del片先係合理
第一 呢啲相只係騙徒行騙嘅工具,上網搵第啲網紅圖都千千萬萬張,你披露完有咩用?轉過頭又偷一批啦 條片好明顯個重點係講番騙徒行騙嘅手法叫人唔好中伏

第二 如果真係按你所講「出相係防止其他人俾同一批相呃」 咁佢做咩要打格?
上晒buff 唔差在話自己跨性別 黑人 同性戀
轉過頭又偷一批咪做多樣嘢囉
打格你現實見到佢咪唔知係佢囉

我上網俾人DM起碼我會認到件衫
收鳩皮啦
人地受害人話係張相本人呀
而家口同鼻拗點樣唔自證清白呀柒姑碌
咁易解決嘅嘢點解搞到咁複雜
上面既言辭非常有趣,
任何騙案,傳媒媒體未見過騙案主角 = 唔可以出 = 無親身見過100% 確定

事件中除有受騙者口供,事主亦認證相中人=騙案主角
原來支那賤種
屌佢老母啦點會講真話
佢地成個低賤物種都係男盜女娼
屌你啦
肥閪 你啲脂肪塞撚住個腦呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞