channel c就點錯相出咗澄清

1001 回覆
576 Like 43 Dislike
pm有錄音?原來你憑文字就聽到聲
你認咗老屈Channel C老屈喎
女學生啲相的確係騙徒俾, 騙徒俾女學生啲相依點係事實
咁多思覺失調病友幫條女, 可以憑字聽到條女把聲
偷佢相嗰個美容雞臉有粒明顯嘅墨 而且係包臉

女事主臉上面無墨,#257 有佢過往post過嘅相
點睇都唔係同一個人
思覺失調病友解釋吓點樣可以憑字聽到條女把聲
弱智仔,錄音講緊條女個thread 呀 正常人收到個咁嘅pm 都會開佢ac 睇做fact check, 依家係channel c 唔做唔覆。你條柒頭想駁人就組織好啲先啦好心,成段嘢睇得一個point 又唔用腦諗下合唔合理就衝出黎成隻狗咁
你話"又自打嘴巴,人哋直接cap 晒圖當睇唔到?陳百祥係你老豆呀教到你個白痴仔淨係識逃避現實"

我咪問你思覺失調病友解釋吓點樣可以憑字聽到條女把聲
樓主等一眾黃尸盲撐狗:
青樓屍係黃=咩都岩,點都唔會錯
一係叫個男事人企出嚟認下257嘅相中人
我覺得呢個可行
但都要女事主肯出黎
我邊一句話我認我老屈你啲閱讀理解咩事

而家講緊Channel C用啲相話個女仔係美容雞呀
你都識講啲相唔係騙徒本人啦
我講緊圖你就話錄音,講緊錄音你又問圖點會有聲,你係咪慣咗用個屎忽食飯喺個口度嘔啲屎出黎架 死gay 佬咪玩咁多屎忽啦玩到個人連正常思考都做唔到
我邊一句話我認我老屈你啲閱讀理解咩事

而家講緊Channel C用啲相話個女仔係美容雞呀
你都識講啲相唔係騙徒本人啦

你咪老屈緊囉
而家Channel C係話美容雞用個女仔啲相
你話"又自打嘴巴,人哋直接cap 晒圖當睇唔到?陳百祥係你老豆呀教到你個白痴仔淨係識逃避現實"

一直講緊聲,你走去講pm, 我咪問你思覺失調病友解釋吓點樣可以憑字聽到條女把聲
美容雞用個女仔啲相, 你就理解成個女仔啲相係美容雞
怪唔之得個女仔咁驚, 原來咁多你依啲弱智
人哋想打電話聽聲, 係條女唔撚俾喎, 我咪問你思覺失調病友解釋吓點樣可以憑字聽到條女把聲
痴撚線家下講channel C個做法有問題 當個女仔係美容雞
你就調轉話我咁講

唔使討論喇 樓豬個腦根本就係有事
依個post你除左想為channel c護航
根本就無諗住講個channel有問題
cap 圖都係thread 黎架叻唔切 人哋係叫人睇pm cap 埋自己ac 嘅相出黎俾channel c fact check, channel c 有晒ac 有晒資料都要個受害人自己證明自己清白。根本你件垃圾就係完全唔知成件事來龍去脈淨係件channel c 俾人屌就急住護航。收皮返去幫你老母執藥縮返細個臭閪先啦

依家係得你當條女係美容雞
你條弱智當條女係美容雞就老屈人令你當條女係美容雞
所以我依家一味侮辱緊佢無諗住同佢討論,根本條友就係自己溝唔到女搵位出火
我記得條女話驚channel c錄音玩嘢, 佢可以驚channel c錄音玩嘢
channel c就唔可以驚條女錄音係玩嘢?
雙重標準
channelC 證明拳頭誰大誰惡誰正確

下次比人屈,大家要諗定點樣去證明自己無做過一樣野啦 仲要全方位配合 做少樣就係身有屎
笑死,一柒又轉話題 咁多嘢記得你記唔記得你老母俾幾多個男人入過呀柒頭
女仔做保險係咪一定會簽床單?
https://lih.kg/2551779

靠床單屌女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞