channel c就點錯相出咗澄清

1001 回覆
576 Like 43 Dislike
所以先要當面對質,當面對質係最有效既方法
有咩好講
真正既傳媒收到單料會四方八面求證 因為自己個公司名係有公信力 唔會你講咩我就出咩 隨便俾你利用
你講咩我出咩 你就唔係傳媒啦 你係個乜9軒軒萬事屋啦

之前已經出一堆FAKE NEWS 炒消息 博流量 仲有人信channel C係正氣
咁你咪講吓咁樣點求證囉

而且騙徒真係拎住果張相去呃人,其他人見到張相咪可以防範囉,無做錯喎
備左案,完你一堆廢話
不如我做埋啦

呢個世界有真正既傳媒 收到政府內部既機密文件 爆料都做到求證
但有啲傻黃吹奏既傳媒 收到張FAKE圖連基本求證都無
唔好話當面丫

你夾硬安排兩邊對質咁同東張八婆show有乜分別。

但既然你話你被人借刀無呃人,咁舉證責任其實響你自己度。
你話唔想玩Video call被人錄嘅,咁響公眾地方同記者見個面囉
Confirm咗身份先除口罩,咁又有幾難呀。
應該係孖生姐妹
即係你唔識做啦,咁講乜咁多廢話
Channel C應該改名做Channel F
https://lih.kg/jBzqzT

Channel C應該改名做Channel F
https://lih.kg/bwyaPiV

吹奏channel C既人 一年前同而家一樣
柒左? fake news?

你做囉
點check姐?
channel c段片有埋條女既錄音,相同錄音兩者都咁似?
而家得返昇哥同sami
好快收皮

但你仲柒過傻黃
Fake user連圖都無 你都仲要信
張相有打格,又有錄音,佢啲fd聽到聲覺得唔同自然知唔係佢,只會知佢張相俾人盜用。
其他人得打格相梗加唔知會係佢
除非真係佢啦
所謂嘅訪問就係俾佢出多一個post
賺多一轉流量
含撚啃死啦屌你老母死廢柴
投訴人亦確認當日與他見面的女子,正是他在照片展示的同一人。

有趣有趣
咁請你畀出「真正嘅傳媒」嘅事例用法用作參考
屈完人仲聲大夾惡
Karen: em but statistics shows that men lies more than women 🤓
最簡單連張報案紙都無,講經咩
推 上面嗰班盲撐撚
推 唔撚明點解會有人盲撐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞