channel c就點錯相出咗澄清

1001 回覆
576 Like 43 Dislike
你好?
冇拎出嚟唔等於俾唔到

讀下書啦大佬

如果channel c/其他人問佢拎,佢堅決唔比
就叫比唔到啦
"有些有自閉症的學生會固執地重複某些行為、說話或動作。"
唔等於固執地重複某些行為、說話或動作係自閉症

話你弱智係無錯
冇拎出嚟唔等於俾唔到
你唔拎出嚟點確認你俾到
你好?

你條仆街拒絕溝通
我都覺,只係俾人偷左唔係正面嘅圖,但搞到有d人以為佢係個有墨女/美容女,可能俾張正面相同和服相channel c就澄清到
你好?

你條仆街拒絕溝通
條囡打完三段野,
channel c一句都唔再講就直接出post話自己無錯,
你覺得咁叫溝通
Channel C支持者弱智真係唔係扮,
玩單機連登啦你

你條弱智連基本邏輯都無
channel c 揸住個point就係話啲資料係受害人俾嘅。如果你話美容雞係偷圖假account,佢就同你做多個訪問,當係條新聞嘅續集,博再多啲人睇同埋討論
你話淨係俾證據證明嗰個係偷圖account,衰啲講句,班記者撚知嗰個係偷圖假account定係你嘅分身account咩
你好?
炒撚咗啦
條女係講,咁多張相入面
得兩張和服相係佢
嗰兩張相咁啱都唔係太見到樣
就係美容雞偷返嚟

其餘嗰啲就唔關佢事
連登仔又炒車
仲要炒完又炒
又黎一個大反轉
依家發現channel c班記者咁撚顛,我係條16歲就唔好撚理佢地算,俾野佢地隨時又開多幾集害自己
嗰兩張相咁啱都唔係太見到樣
點解可以話係自己
條女想博咩

你條弱智連基本邏輯都無
連登好似ig咁有show到已讀而我又唔覆你咪係拒絕溝通囉 你冇講錯呀
假設呢個女仔真係俾人點錯相

我認為一個16歲嘅細路面對呢單野
點會識得咁深思熟慮回覆得冷靜成熟?

我係佢咁細個都唔知嬲好定驚好啦
仲要接受佢地訪問
點知會唔會俾對方(成年人)窒一窒搞到唔識答仲衰過唔訪問,再講又點知channel c係想幫佢定害佢?以一個當事人嚟講。

唔好跟車太貼住
冇拎出嚟唔等於俾唔到
你唔拎出嚟點確認你俾到
睇佢個名
佢應該係channel屍D人
所以先咁癲
我見嗰兩隻狗相
都好似唔係同一隻狗

騙徒啲相好似砌puzzle咁
呢度偷張,嗰度偷張
其實有幾出奇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞