channel c就點錯相出咗澄清

1001 回覆
576 Like 43 Dislike
真係有人咁有心貼晒理據出黎解釋101

但可惜班友盲粉黎
依家咪賤奴C 見人地唔係拍片錄音比佢出片就直接唔覆人地囉
咁而家係channel c時間都唔約嘛
又唔係事主唔肯約

而家事主係話佢有兩張和服相俾人偷
唔係所有報導入面既相都係事主

實際嚟講 只要事主提供到證據證明果兩張和服相同其他相唔係同一個人實際嚟講就得

上面都有其他巴絲講事主冇嘜,但其他相條女有嘜

呢啲係咪文字訪問同埋IG提供證據做唔到呢?一定要出鏡先得呢?
係囉,佢想澄清甚至都唔使理做唔做訪問喇,單方面將所有證據打曬落去個chatbox度,Channel c 會睇到㗎喇
你自己上網睇啦, 大把相好撚似
特別係啲景點,大把人著同一套衫喺同一地方影相
你條弱智要人覆先可以留言?
哇,似到咁唔怪之得個男事主咁撚戇鳩唔同人都可以話係同一個人啦如果咁易認錯嘅話你同個男事主一樣咁撚蠢
果兩張和服相又無樣
有幾多相係同一個景點同一套衫同一個地方同一個髮理

同一套和服 腰帶 腰帶上面嘅裝 髮飾都可以唔同

你唔好為駁而駁啦
搵唔到邊個comment佢證明係佢ig post過堆和服相而俾人偷
我仍然有香港永久性居民身份,點解唔可以關心香港
你條賤種唔係我邊個都關心我出post啦
咁當事人一定有佢着嗰張和服而有樣嘅相
咁咪證明到囉
咪就係囉,咁嘅說話都講得出真係好撚蠢
十足個男事主一樣咁都可以俾人呃
撐到咁撚肉酸 躝啦傻閪
男事主梗係話有樣果張相同真人係同一個人
你教我點樣憑背影認一個你唔識既人
懷疑得返啲傻閪仲攬青奴絲
都好嘅 起碼分到邊啲係黃尸精神病
你係咪就係個弱智人地SD幾張相就信有女會鐘意你之後比人呃錢個D
套和服 腰帶 腰帶上面嘅裝 佢租定DIY呀
事主可以係on9左

但唔代表channel c作為記者,咁敷衍
未嘗試深入了解就暗示事主係騙徒就係做得啱
咁咪就係囉,咁個男事主憑啲乜嘢同CC講話confirm係同一個人
你哋班傻鳩又憑啲乜嘢真係信條友講嘅嘢係真?
你條賤種唔係我邊個都關心我出post,重唔係賤種?
打電話唔方便又留電話俾人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞