channel c就點錯相出咗澄清

1001 回覆
576 Like 43 Dislike
依家係你蠢到等問,人哋唔問唔識自己俾證據
根本無真人出黎對證無用
網上面無野好信
勁多假fb /ig ac
唔出樣可以出聲
唔係連出黎為自己發聲都唔肯呀
叫父母/朋友陪埋出黎壯膽囉
你條賤種又思覺失調以為自己撚緊人
你cap
我google
分工
廢事你又有藉口
第五張第六張放大就會見到,明顯用咗filter
無玩啦,一張好炒一張得背面然後就話所有照片都係,莫非男事主有千里眼?
連lihkg都圍唔到爐 啲黃尸精神病好心自己收皮啦
望下ig 望下thread 啲人出晒名都屌鳩青爐尸
自己喺度收埋個名就下下都老母/弱智/狗 街市嘈交咁
咁唔代表channel c 問都冇問過,就整一篇澄清指責事主聲稱有證據但唔提交證據係合理

唔通事主係弱智既
你做記者就可以咁樣屈人?
咪就係囉 弊在CC同上面班on9信
事主講到明會配合俾證據 係channel c唔覆佢喎
咁事主又點知個實際時間去證明自己不在場?
哥仔,明顯係喺唔同位㗎喎 你唔係想同我玩找不同呀嘛?
你條賤種又思覺失調以為自己撚緊人
咁佢唔通周街show自己張身份證咩

講真,呢個channel c應該好易求證到

但佢好明顯冇諗住求證
channel c真係留返俾弱智睇,
咁樣做新聞都有人支持
人哋唔覆唔識自己俾證據
我依家就問緊有咩證據

冇你咁得閒 俾埋秒數你自己cap
Pin this
Support
有幾CLS?

如果你信佢係十六歲
正常香港人應該會諗到
一個十六歲既人 星期五1600前應該會係一個咩地方 嗰個地方可唔可以隨便聽電話
因為你條賤種真係又思覺失調以為自己撚緊人
睇開channel c就係咁弱智
比我係channel c 就睬你都有味
夠料你咪告我誹謗
打曬格已經叫做保障左相中人啦
仲想點
仲叫人FC左先出街 咪撚癲啦 可以點FC
唔通第時有讀者SEND左間餐廳有老鼠嘅片出嚟
channel c又要即時去睇下係咪真係有老鼠咩
仲肯打電話同你做訪問已經算係咁 你自己又唔合作
傻奸奸
Hello 邀請你追Post
事主張相係和服背面同高炒嘅相,其實唔係好睇到樣
條友話confirm晒係所有相都同一個人,但係個女仔塊面係冇呢粒墨的
唔知實際時間俾咩證據?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞