channel c就點錯相出咗澄清

1001 回覆
576 Like 43 Dislike
你又係到生安白造
正常少少嘅人都會從個Context get到佢係唔想人問佢嘢,對方只可以覆yes or no,或者就咁表達意見,總之唔好問任何嘢
一般人無條女相,點樣Cross check呀
你又話你Cross check度
其實我係你老闆
想測試下你作為channel c反駁隊實力
你係撚get個context咩
你仲講緊個字面意思唔睇前文後理咋
有條女嘅相=收埋啲相同16歲女都唔放過?
唔可以係有佢IG見過啲相記得?
個前文後理就係條女話唔好問咁多,叫你直接聽佢行事,做就做啦
你睇完隔成年憑記憶就Cross check到,你都好鍾意條女喎
你未答你有冇條女張相喎
你點知的
你腦容量細唔好拎出嚟講
記性好記得大部分IG朋友嘅相=鍾意條女
Goodest Logic
我用你邏輯
ig朋友係叫一般人?
正常記者唔會見到唔接受電話訪問就已讀不回
一日有得對話都會追問到底添
你有心包拗頸都好心俾啲邏輯啦屌你老母
打咁多字都唔知嗡乜鳩
返去入筷子啦你老母擔心你呀傻閪
你係佢朋友但唔信條女無做美容雞
又分唔到條女同另一張有樣既相係唔同樣
你咁仆街
而家最大獲係受害者聲稱認到相中人係騙徒
純文字溝通又真係好難證明自己清白

唔係話channel c啱 ig主編淨係唔係都copy同一句同埋r個女仔做訪問都知on99

但事主想澄清最佳方法真係對質傾 你可以話冇做過仲要澄清好撚on9 但最大問題係個受害人話認到
雖然都好大機會係認錯
其實個𡃁妹ig / threads 本身有冇post相?
如果有相嘅話,channel c記者應該都知佢同美容雞係咪同一個人,但channel c 就淨係話啲資料係受訪者俾
怕好似我咁係訪問過程俾你老屈
屌你咩而加係覆緊你話
「有條女張相=收埋張相同埋16歲女都唔放過」
呢個撚屌Logic呀
我幾時有話過一般人會有呀
你睇清楚啦唔同人講緊野呀
條女話唔方便做訪問
唔係唔做電話訪問
點解文字對答做唔到訪問?
咩叫唔太方便做訪問
係what,唔係why呀弱智
係係係 打字溝通嗰句永遠都睇唔到
你唔撚睇埋再上面?你無睇再上面搭咩嗲呀弱智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞