channel c就點錯相出咗澄清

1001 回覆
576 Like 43 Dislike
因為網上留言好難分真假
但我憑你網上留言就分到你係弱智, 太易分
咁你想表達咩?channel c就係因為咁嬲鳩咗事主 所以先唔幫佢澄清同屈佢拒絕溝通咋 你係咪想咁解釋?
壹傳媒教出嚟嘅人係咁
俾完電話號碼叫好識保護自己
channel c你咁得閒係度開火
不如你去覆返條女一齊文字對話先啦好嘛
channel c就係因為咁覺得疑似事主係白撞, 所以疑似事主未有進一步實際行動channel c都唔理佢
你都可以日日玩ig thread

影自己日日兩餸飯
我都認得自己著嗰件和服同埋個景
係我嚟
Fact check?
上去channel c 直播囉
Channel C要做新聞好忙架,
打多幾隻字問人都無時間
你老母閪條弱撚智柒撚夠未?點撚樣文字訪問?你寫一大堆字可以證明或反證明到啲乜?人哋撚知你乜水呀?講嘢用吓個死人腦啦柒頭!
識諗就唔會嘥時間做美容雞啦
交友 app 班美容雞美容鴨傳銷狗都係冚家剷
你估channel c平時少俾小粉紅藍屍白撞騷擾過咩
吓吓都認真理咪好唔得閒
咁撚蠢,唔怪得會畀美容雞呃
半真半假,夾兩張唔見樣嘅和服相
話自己去咗日本
都氹到啲毒撚如痴如醉
假設真係16歲,channel c喺佢番學前叫佢留電話號碼,未諗清楚可能真係會俾。然後番學時間打俾佢,話打唔通就冇再覆message。
唔得啦睇完諗完澄清左咪無野報,
緊係做即時訪問再亂鳩屈人博soundbite啦
你估channel c平時少俾小粉紅藍屍白撞騷擾過咩
吓吓都認真理咪好唔得閒
俾完電話號碼叫好識保護自己??
小小事就嬲到咁
唔怪得條女唔聽你電話你就星期五嬲到依家啦
相呢D唔洗認
自己實有原圖
你講呢D無謂野不如覆下條女好過啦
好撚正 篇聲明就係暗指呢個16歲𡃁妹係美容中介啲黨羽
完全同cctoy郁啲就話人五毛PR一鳩樣
呢個世界仲有咁多黃尸精神病真係好恐怖
完全唔會反省同面對自己都係人 都會錯
將呢啲錯賴天賴地賴三賴四
呢頭話完港共係咁 轉頭自己都係咁 只係包裝唔同

新世代留號碼真係唔一定代表係電話溝通,
佢地係慣左whatsapp或者signal之類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞